Dagens val

Idag har jag varit en duktig flicka, därför fick jag en jacka av mig själv eller nått såntdär. Dagen har bara glidit på, snart helg osv. 
Just nu sitter jag här och läser i den där uttjatade körkortsboken. Har kommit till det första verkligen svåra. Vill helst spy på boken. Typ. Nu! 
Det väntas prov när jag kommer till körskolan vid fyra på måndag eftermiddag. Ikväll ska jag också hinna med mitt första distanstest, blää.
Annars då? Vill göra något åt bloggen, den ser rent ut sagt förjävlig ut just nu.

Vip at The Body Shop

Nu är jag hemma igen efter en kväll med otroliga mängder med folk på en och samma plats. Tvekar på att jag varit i en affär med så mycket folk förut. Härligt var det iallafall! Låter bilderna tala, imorgon kommer ni troligen på se bilder från Kalmar Fashion Week. Nu ska jag dyka ner i Körkortsboken, det väntar prov på måndag.
 
'
 Drog en sväng i mataffären efter och efter en hel del tjat fick min pappa som i de flesta lägen beter sig som en lillebror sin bild. För de som inte vet, han kallas Kalle.

Vad jag har hittat på och lite så

Ja vad fan har jag hållt hus undrar ni nog, något måste jag ju ha gjort och svaret är JA! i TVÅ dagars tid har jag direkt efter skolan slagit mig ner vid datorn och försökt ordna upp den där satans externa hårddisken där bilderna ligger huller om buller och gärna är fyra stycken likadana.
Har jag blivit klar? SVAR NEJ! 
Får ingenting att gå ihop. Fast nu kom jag på att jag ljög för er, kanske för att ni ska tycka extra synd om mig. Jag har ju hunnit bli kär också. Var nere på stan igår och skulle kolla om mina drömmars tröja hade kommit in på Bikbok vilket den inte hade, så nu är den borta från min fantasi. Men iallafall när jag skulle gå hem ledsen och deprimerad fick jag lust att gå in i en affär för att dom hade det så glatt och uppmuntrande i skyltfönstret och ja resten är historia. Där hängde den finaste jackan jag någonsin sett och bara ropade efter mig. Där och då fastnade den i mitt huvud och har suttit där konstant sen dess, och prislappen också för den delen. 
Men nej nog om det, ikväll ska jag på vip kväll på Body shop uppe på Grand där de öppnar imorgon men allra först MAT, min mage skriker aj och jag undrar vad som har slinkit in i min mun som har innehållt lite väl mycket laktos. Nu börjar det iallafall lukta lite bränt, bra där kocken.. Vi hörs senare!
Såhär såg jag ut igår, tycker ni att jag är fin när jag skelar utan att veta om det? :) 

Undebart fina stund

Min helg har minst sagt varit på topp! Mode, inspirerande människor och nära& kära. Precis så jag skulle vilja ha det varje dag, 365 dagar om året. Mer om det kommer förmodligen imorgon.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ikväll är en speciell kväll. Ikväll är det två år sen en utav de värsta kvällarna i mitt liv utspelade sig. När jag kommer hem till lägenheten ska jag tända ett ljus och bara tänka. Tänka på hur orättvist livet faktiskt är. Att en människa som inte gjort något fel ändå ska få sluta leva. 
Jag däremot, som lever har lärt mig att leva med ett litet tomt hål inuti mig. Ett hål som är fysiskt tomt men samtidigt så fullt det bara kan bli.
Ikväll ska jag bara få vara.

Större än julafton

Sen när gick jag och blev så upptagen? Det är möte hit, körskola dit och alldeles för mycket plugg på alltihopa.
Idag har jag hängt med mina fina systerrr, fint häng det där! Ett skratt är givet när man är kring henne.
En plötslig sovgäst fick jag också, det resulterade i mammamys.
Sen kan jag redan nu förbereda er för katastrofalt dålig uppdatering i helgen (precis som alla andra helger) för i helgen ska jag nämligen till Kalmar fashion week(!!!)
Det värmer till gött i magen av bara tanken. För mig slår det julafton med hästlängder.
Imorgon beger jag mig dit med Idisfinis och på lördag med mamma. Kan inte bli annat än förbannat bra. 
Att jag ska få se Lars Wallins klänningar på lördag känns helt jävla underbart. Som ett barn på julafton.
Vi hörs mer senare!
En outfit från igår bjuder jag er också på.

100 sidorsjubileum!

Ja vad hittar jag på? Jo just i skrivande stund är jag just nu i full gång med att ha en fet fest. De 100 första sidorna ur den tjocka utav alla tusen körkortsböcker är nu avcheckade, för första gången det vill säga.
Känner dock att allt som har med plugg att göra bara går sämre i samma takt som att alla de övriga tankarna inuti mitt huvud blir allt mer komplicerade.
Igår började jag på ett nytt kapitel i mitt liv.
Ett kapitel som jag varit rädd för att inleda alldeles för länge.
Ett kapitel som rör om i huvudet på mig.
Ett kapitel som kommer leda till något bra.
Ett kapitel som jag vet att jag kommer komma ihåg i resten av mitt liv.Hela gårdagen tror jag faktiskt att jag kommer att komma ihåg. 
Nu tände grannen sin lampa så nu är det dags för mig att läsa vidare i körskolans fina bok och skriva av några tankar från mitt snurrade huvud.
 

Nu är det min tur


Blev ett litet skutt i uppdateringen ändå. Igår var en jobbig dag. Men nu sitter jag här igen och se mer eller mindre ut som om jag lever på 70-talet förtillfället.
Men nu ska jag langa fram en matlåda och lägga i micron. Min mage vill ha mat.
Kan nästan lova mer uppdatering senare. Har lovat mig själv att plugga och om jag känner mig själv rätt hamnar jag nog här tillslut ändå.



I'm alive dude

Söndag igen och efter en vecka där det kliat i fingrarna efter att få skriva är jag nu troligen tillbaka. Vad har jag hittat på under denna veckan då?
Jo, jag har bara njutit och kastat mig på soffan direkt när jag kommit hem istället för att plocka fram både kamera och stativ vilket har varit så obeskrivligt skönt. Därav blir det kanske inte lika många sånna bilder in the future.
Annars då, jag har haft en riktigt bra helg. Ida och jag bestämde oss för att dra oss mot sydliga breddgrader (nu tror ni att vi åkte utomlands över en dag va? hihi läättlurade) så vi hamnade i Malmö, en riktigt lyckad dag vill jag lova. När jag sedan klev av i ett kolsvart Emmaboda och fick syn på min familj var lyckan total.
Den senaste veckan av hemlängtan har nu kurerats och batteriet är uppladdat. När jag kom tillbaka till Växjö rotade jag fram några tior ur min samling och köpte det sista numret av Egoboost med blondinbella i spetsen, sad but true.
Har även bestämt mig för att leva på matlådor hela veckan så att jag slipper handla och sparar pengar, yeaaah cashflow. Bröt det dock första kvällen men det hör inte hit.
Nu ska jag fortsätta att bara chilla galet och invänta nya beckavsnitt(!!) och kanske slå upp matteboken för första gången inför morgondagens matteprov. Men nu när jag skrev det bestämde jag mig för att låta magkänslan bestämma.
Det var allt för mig för stunden.


Känner mig bedårande frän idag, eller vad tycker ni??????? det hör väl en söndag till antar jag

Det är bara till att lyssna och följa efter

Här har det ekat tomt i helgen. 
För mig har det varit en relativt lugn helg lite nyktra festligheter för min del i fredags och häng med min underbara mamma igår. Det finns få i denna värld som har exakt de orden och tryggheten i denna världen som hon. 
Och trots att de senaste dygnet i stort sätt bestått av tårar har jag haft en bra helg.
Men nu är det ändå dags för mig att lyssna på mig själv. Att eka tomt här är något det kommer att fortsätta med en tid framöver fram tills jag känner mig på banan igen. Just nu känner jag mig alldeles för långt iväg åt helt fel håll.
Det kan ta timmar, det kan ta dagar, det kan ta veckor, det kan ta månader men tillbaka det ska jag. 
Men jag måste bara fokusera och hitta tillbaka, och det gör jag helst utan måsten.
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på filmen som blev över sen igår. Vi hörs någon gång finisar.
 

Två bilder från senaste



Nu blev det helt plötsligt stressigt också. Bjussar på två bilder från de senaste dygnet. 
Maten igår, lyckades med en såsjävel som inte var av denna värld. Nästan en orgasm av tanken, eller inte riktigt men gott var det.
Börjar även ställa mig frågan om vad fan jag har gett mig in på? Igår slängdes inte bara en körkortsbok på bänken framför, en massa häften följde också med. 
Det kommer bli riktigt svårt att få in allt det i huvudet tillsammans med alla andra tankar vill jag lova. Såg varenda ledig, skön helg försvinna i en vindpust och bara boken och häftena blev kvar. Sen ska jag även lära mig att köra en bil på det. 
Men innan det, just nu faktiskt ska jag springa ner på stan en snabbis, schampoo och balsam måste inhandlas och sen ska jag hem till systern min. Hemmagjord pizza ska bakas och UF/projektplaner ska smidas. Vi hörs!
(haha skrattar av att bara läsa det jag precis skrev. Idag är jag bitter och det får världen ta.)

Gårdagens val


Blev dåligt med bloggande igår. Var för upptagen av livet helt enkelt. 
Det var tvätt och städ i flera timmar, matlagning och disk, körskolan och bästismys. Vem hinner med datorn då liksom?
För tillfället är jag en sjukligt irriterad tjej som vill visa att jag kan, mer om det blir det kanske sen.

Outfit- I don't care, I love it




Idag är det en förbannat bra dag, rent ut sagt. Vill bara skratta åt livet och bara chilla galet. Bytte tvättid och städ mot sängen och sömn. Det är sånt man får göra, när magkänslan bestämmer.
 
Börjar också känna att bloggen börjar bli tråkig, tyvärr. Kanske bara är jag, vad vill ni läsa om dudes?

New in for autumn



Det är såhär det slutar när jag inte mår så bra inombords, med en massa nya kläder! Den ända som klagar är plånboken men vem bryr sig? 
Jackan/koftan fyndade jag på secondhand för 70 kronor och kjolen för 90 på nellys superrea, nice! 
Nu ska jag dra mig bort mot Sofie för att umgås och kanske ta en dusch, har av någon anledning inget varmvatten i lägenheten för tillfället.
Maten då? Den var attans god och nu har jag gjort tre nödvändiga matlådor, kaaaabooom.. hur många vuxenpoäng var det där?

Ovanliga stunder

Idag har jag en ovanligt bra känsla inuti mig. Fick lite plugg gjort och en promenad runt sjön med Emz kan jag också bocka av.
Nu sitter jag och väntar på att riset ska koka klart så att jag kan äta. utsvultentjej_95. Idag har jag även testat på något nytt, wow vilken äventyrsmåndag detta blev! 
Några klockrena ord som hänger och dinglar i min nyckelknippa.

Outfit- Nya tag



Ännu en dag i skolan avklarad. Att gå i skolan från kvart över 8 tills 12 på en måndag är nog nästan det ända bra med skolan för tillfället. När jag kom hem lagade jag lite mat och nu sitter jag här och har allt plugg att ta tag i men det är väl bara att stå ut antar jag.
Skjortan jag hade idag är flera år gammal och oanvänd på det. Pimpade till kragen med några gulddetaljer jag hittade på rea och vips så var den användbar igen!

My summer

Insåg att jag inte berättat alls mycket om min sommar så det är det dags för nu. Min sommar alltså?
Jag har utan tvekan haft en av de bästa somrarna någonsin, inget snack om saken. Det har flera gånger slagit mig att livet är så fucking underbart.
Jag har varit med om några av de sjukaste, galnaste, pinsammaste, äckligaste och till och med mysigaste stunderna i hela mitt liv. Under en och samma sommar, det är inte illa det.
Jag och mina två pinglor har haft en lista vi följt precis som att allt som det skrynkliga pappret berättade var vår lag. Haha nej så var det kanske inte riktigt, men lappen är orsaken till en hel del härliga stunder.
Sommaren har även handlat en hel del om killar, har mött allt från rena idioter till de som visar att bra killar, de finns också. Men det är så det ska vara på sommaren, right?
 
Så, vad exakt har jag gjort i sommar? 
Jag har haft tårtkrig, badat naken både på dagen och natten (och kommit fram till att det är bäst på natten), festivalat i Emmaboda med fina vänner, tältat, kommit på att jag inte alls är rädd för karuseller(tacka den oövervinnerliga känslan man har på fyllan för det), haft en enhörning på rumpan, träffat nytt härligt folk, jobbat lite granna också, skrattat, levt och haft det underbart. Listan kan göras lång.
 
Men självklart har det inte varit som en dans på rosor hela tiden. Psyket har åkt en rejäl berg- och dalbana och gör fortfarande, det har gått upp och ner med vänner som har resulterat i att jag faktiskt valt att försöka släppa taget om de som jag inte får ut något utav samtidigt som de lilla självförtroende som en gång fanns där är som bortblåst. Men vem pallar fokusera på allt negativt????????????
 
Har fått en del nya namn under sommaren, bland annat ginger utan själ och Pandora men ja, jag anatar att det är jag.





Bjuder er på några ocensurerade bilder från min underbara sommar! hihiiii
 
 

Mitt senaste dygn i bilder.





 
Gårdagens festligheter blev riktigt lyckade. Var ett bra tag sen jag hade så roligt. 
Bilderna får väl tala för sig själva för nu hinner inte jag skriva så mycket mer, chillkväll med mina pinglor väntar!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus