Skav i halsen

Tänkte dissa bloggen denna dagen, sedan tänkte jag en gång till och nu sitter jag här och skriver. Knäppte till och med en fin egobild där jag befinner mig i soffläge med x-factor rullandes på tvn framför mig. Varför jag kollar på programmet har jag faktiskt inte en aning om. 
Min hals börjar avlida mer och mer och nätterna är sömnlösa. Fuck att vara sjuk. Har även insett att lag lider av en aning bloggtorka. Kan nog bero på att framtidsplaner, känslor och allt annat tränger omkring i huvudet i ett. Har även insett att min blogg är sjukligt tråkig. Meddelar bara vad jag gör om dagarna, jag har ju faktiskt ett fett megastort intresse som jag skrämmande nog ägnar flera timmar om dagen kring att tänka på. Pratar självklart om mitt modeintresse, Förhoppningsvis kommer ni se mer av det.
Tills dess ska jag luta mig tillbaka och kolla på JEM och låtsas att jag inte alls är tondöv eller så.
 
Ser jag sjuk och hjälplös ut? :(

Feel the flow

Idag är det torsdag. En bra torsdag. Vilken skillnad det kan göra när hjärtat äntligen får lätta på saker som tynger och man äntligen efter år av megatunga känslor får höra att allt kommer bli bra.
Kände redan när jag vaknade att dagen skulle bli storslagen. Inte ens när jag som den frukostälskande människa jag är fick äta flera veckors gammal yogurt till frukost bröt jag ihop och slängde mig raklång på golvet. Inte en chans, med enorma mängder müsli smakar inte yogurt så mycket.
Skolan då? Den har rullat på.. fått saker gjorda som får min insida att känna mig lättare än en fjäder. Varför allt detta ställer sig kanske någon frågan till säg själv. Fråga inte er själva säger jag då, fråga mig! Det är ju snart helg och jag ska inte göra något alls, mer än chilla gaaalet! Det är anledningen det.punkt
 
Julmusiken går på repeat och kan snart inte vänta på att få tända mitt första adventsljus. Dock ska julmusiken bytas ut till en podkast och dagens outfit ska ändras till aningen varmare. Jag ska gå en runda med Hanna Perssons värmländska röst i min öron och kameran i mina händer.
Just goo with the floooow broooooo
 
hihi min fina gluggis har börjat titta fram mer och mer, av någon omedveten anledning.

Relaxläge intaget

Och där kom jag hem från skolan för dagen. Kan inte ens kalla det dagen längre då det är nattsvart ute. Med tanke på att denna vecka går ut på att chilla järnet fick sminket utebli, endast en skymt av bryn och lite läppar på det.
Nu hinner jag inte sitta här och skriva mer, ett engelskatal väntar på att skrivas om ännu en gång, är man inte nöjd så är man inte.
Halsbandet ni skådar på bilden är ett av resultaten från promanden längs huvudstadens Drottningsgata. Helnöjd!

Vuxna steg

Igår tog jag ännu ett steg närmre vuxenlivet, skaffade mig ännu mer eget ansvar och samlade en och en annan vuxenpoäng. Jag köpte min allra första egna blomma. Så numera bor jag inte själv längre, nu delar jag vindsvåning med min alldeles egna blomma. 
Stunden då den och jag möttes var det precis som att hela världen stannade till för någon sekund. Där stod den så fint och glittrade så fint på Ikea. Efter några få missförstånd då jag råkade glömma bort den på någon hylla så fick den äntligen följa med mot vår gemensamma bostad.
Om folk stirrade där jag gick med en rosaglittrande blomma i klackskor? Jo för all del, dock brydde jag mig oehört lite om det. Jag hade ju min blomma.
 
Ikväll har jag även konstaterat att blodpudding utan tillsatt socker är förjävlig att laga till och smakar inte mycket bättre. Sen har jag även konstaterat att min adventsljusstake är precis lika fin i mitt fönster som förra året.

Min självfrände, du och jag i vått och torrt babe.

Feeling free

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Utan tvekan den bästa dagen i mitt liv. Det rusar i hjärtat av bara tanken, just därför låter jag bilderna tala för sig själva istället. Delar in det i lite olika omgångar för att inte röra teeee att, nu ska jag in i duschen!
 
 
 

Tillbaka till verkligheten

Just nu, i skrivande stund, håller jag på att föra över 440 objekt från min kamera till datorn. Alla dessa objekt knäpptes under helgen. Känns fortfarande inte som att jag är tillbaka nere på jorden fullt ut. Kan inte med ord förklara hur underbart det var.
Berättar med tillsammans med bilderna senare. För tillfället går första säsongen av one tree hill på min tv, för kanske femte gången. Samtidigt håller jag på att småplocka i min lilla lägenhet. Julpynt och ljusstakar ska hitta fram.

Denna veckan ska jag även försöka att chilla till tusen, har varit mycket på senaste.

      Slänger upp två snabba bilder från helgen.

Lyckliga gatan

Fullt upp. Åter hemma från huvudstaden , just nu glider jag mest omkring på Ikea med tankarna i framtiden!
Soffan glider omkring hon också.


Triss i Rött.

Körde på lite Naim-inspirerat med en färg all in dagen till ära. Skoldagen rusade iväg och för tillfället har jag mycket att checka av från min lista. Först ut är målning av naglar samtidigt som jag försöker ta mig an lite plugg. 
Sen står packning högst upp!
 

Städat och fint

Nu är det som att min minililla garderob har fått ett nytt liv, eller snarare återuppstått. Nu är plaggen i sin ordning, töntigt nog i både färg och materialordning. Därför hoppas jag nu att lite nya plagg att hitta dit vilket förhoppningsvis kommer bli verklighet under min helg i huvudstaden. Något jag inte lämnar staden utan är ett besök på Beyond Retro, Urban Outfitters tittar jag även mer än gärna förbi. Ååååh som jag längtat efter lite riktiga affärer! 
 
Up next: Historiauppsats
 
 
En bild från i somras när jag och mamma besökte huvudstaden. Hoppas mer än mest på samma väder.

Outfit- Positiva tankar

 
Trots att kroppen skriker efter både värktabletter och mat försöker jag vända allt till något positivt. Kan ni se något annorlunda med bilderna???? Om inte, guuuuud vilken expemplarisk mediaelev jag är. Jag har nämligen förminskat en kroppsdel, uuuuh busig Julia där. 
 
Okejdå... jag tog bort några hårstrån som stod åt fel håll, där var det roliga över! Nu ska jag sortera i min garderob, finns konstigt nog inte mycket som jag blir gladare av. Mina bebisar måste ju ha det bra. Efter det vöntar en historiauppgift på att skrivas innan jag beger mig till systern min för lite mys.

Simma lugnt

Inne på tredje dagen som bakfull, om jag ska vara ärlig vet jag inte vad som flugit i mig. Ännu en oidentifierad känsla som plötsligt hittat till mig. Denna känslan gör mest bara ont och känns oehört tung. Men ni ska slippa läsa om hur jag mår.
 
Blev en del uträttat idag ändå, både körskola och föredrag med UF. Efter det blev det en megarunda med hanapee's senaste podcast i lurarna. Nu däremot, nu ska jag släcka ner alla lampor, tända ljus och stänga av datorn sen blir det körkortsplugg och bokläsning tills jag ska dejta sängen. Kände ni hur kvällens planer gick från att vara sådär avslappnat och mysigt tills att bli jobbigt efter bara några få ord. Aja, vill man ha körkort så vill man.
 

Simpelt blått streck

 
Körde enkelt idag, vilket lönade sig då jag bara hade en halvtimmes lektion. Men effektivt har det varit ändå. Har jobbat med UF, pluggat körkort och haft utvecklingssamtal. Allt gick bra förutom den lilla punkt att faktiskt berätta för mentorn hur jag mår på insidan egentligen. Det där med att förklara känslor har aldrig varit min sak, får aldrig någon att förstå.
För övrigt har jag känslan av att jag återigen dragit på mig en tvådagarsbakfylla. Känner mig tom. Alkohol får mig att, precis som alla andra, tänka till. Dock väljer mina tankar att stanna kvar och mala sönder huvudet totalt. 
Nu ska sängläge intas, dagboken tas fram och tankar sippra ut.

Du suger, Du suger!

Kvällen igår blev precis som väntat, spårad! Hängde till stor del på ställen jag egentligen inte fick så som framför säkerhetsstaketet vid scenen, i baren och i en okänd trädgård. I de båda sistnämnda hamnade jag inte bara en gång. 
Detta resulterade i att jag slapp stå och trängas för att vara nära Maskinen, att jag blev bjuden på en och en annan drink som sedan satte sina spår och att jag fick se ytterligare en del av Häradsbäck.
 
Idag däremot har det inte blivit mycket gjort. Klev inte upp på riktigt förrän det återigen var mörkt ute. Nu sitter jag iallafall här i min vindsvåning med Beck på tvn och ansiktsmask i ansiktet.

Läggmärke till den fina gluggisen som inte kunde låta bli att titta fram, finis där! Och ni som säger att jag aldrig ler med tänderna på bild, det gör jag ju visst!?!?!?!?

Födelsedagsfirande

 
Som sagt födelsedagsfirande igår. Kan inte fatta var tiden sprungit vägen när jag sitter och skriver grattis på 21-årsdagen till min egna syster.
Fin kväll var det iallafall. När man har flyttat hemifrån har just sånna här kvällar en helt annan betydelse. Grattis återigen, fina du!

Just Chillin'

Har intagit soffläge och förbereder mig mentalt för att flippa ur ikväll. Maskinen väntar. Inget får gå fel. Inget kan bli fel. Jag ska ha det förbannat bra!!! 
Naglarna är nylackade, kvällen till ära och jag ska äntligen få premiärinviga mitt senaste seconhandfynd!
Men innan det ska jag ut en runda med bilen och umgås med päronen mina medan jag är här.

Söta tår som tittade fram också.
 
 

Upptagen av världen

Ajaj hinner inte blogga idag heller. Har ett födelsedagsbarn i familjen som ska firas med restaurangbesök under kvällen. Slänger in en bild från igår så hörs vi som vanligt imorgon!


I'm the happiest girl on the planet

För några få veckor sedan gav jag upp mitt ständiga tjat på att jag och min moder skulle bege oss upp till huvudstaden för att besöka en giganstsk modemässa. Mest för kul så deltog jag i en tävling om att få delta i Fashion Shootin' School som det så fint hette. Slängde ihop några meningar om mig och idag hände det. JAG ÄR EN AV FEM VINNARE! 
Så nästa helg beger jag mig upp mot huvudstaden tillsammans med någon annan för att vara med om att en dröm går i uppfyllelse. Inte nog med att jag kommer få besöka mässan, jag kommer få vara backstage och få lära mig en himla massa mer kring det jag brinner för!
Lägg ihop julafton, artonårsdag, körkort och allt det där och där har ni min nivå av lycka just nu! Känns bokstavligen som att jag svävar på små rosa luddiga moln. 
Samtidigt bildades tankar kring outfits och att lilla jag ska åka till huvudstaden utan någon vuxen men vem bryr sig egentligen när min stora dröm gå i uppfyllelse!
 

Man vet aldrig

Insåg att jag kanske inte var lika begåvad när det gäller multitasking som jag tidigare intalat mig själv. När jag stod i min lilla kokvrå och skulle laga mat flög stekspaden all världens väg och köttet brändes när jag samtidigt som jag skulle checka datorn. 
Man lär sig av sin misstag antar jag när jag nu sitter och äter bränd mat.
 
 
Och så till thee biiiig thing.......trumvirvel.......JAG ÄR MED BARN!! 
 
 
nääää, så är inte fallet. Har jag berättat om när jag trodde att jag var med barn i sjuan? Det började med en dröm och sedan gick något snett i mitt huvudet mitt och drömmen blev till verklighet. Det gick flera dagar och jag visste inte hur jag skulle göra eller vem jag skulle berätta för, men magen min den svällde! Kunde sedan lugna mig själv med att man måste haft sex innnan man kan bli gravid. Hihi puuuuh.

The big thiiing kommer senare!

Feels good

Plugg har bytts ut mot plånbok, nu beger jag mig mot Grand med Sara. Hörde talas om att någon skulle få en iPhone.
Ikväll har jag något megastort att berätta!!


Hej, jag är tjej.

Har väl under tiden sedan mitt senaste inlägg insett att livet blir så mycket roligare om man gör något roligt av det hela. Eller har jag tröttnat på mitt dåliga humör jag varit på under dagen. 
Tyckte iallafall att det blev roligare att öva på tal när jag stod på stolar och bord och låtsades att jag hade världen som publik. Har även kommit på att jag skulle passat perfekt som diktator. Om någon granne såg mig fick HEN en upplevelse iallafall.
På tal om hen så ska jag prata om jämlikhet mellan män och kvinnor. Är det något som får mig att vilja spy av ilska så är det just det, att det är så förbannat mycket bättre att vara kille i dagens samhälle. Dock är jag en stolt tjej som tyvärr håller de flesta av dessa åsikterna inom mig. 
Världen gör mig snurrig.
 
 
Nu ska diktatorn hämta tvätten, diska och fira att medialäxan är inlämnad genom att ta över världen.
 

Dagens look

Som jag har slitit för att få till detta simpla kollage. Har som sagt inte tekniken på min sida. Har svurit och bankat över bilder och program som inte vill synka med min hjärna. Photoshop är iallafall tillbaka och såhär har jag sett ut idag. Nu är myskläderna på, svenska tal ska övas och min mage skriker efter mat.
Som ni kanske ser har jag börjat rådigga en ny sak. Nämligen att matcha strumporna eller sticka ut ordentligt med dem. Töntigt enligt vissa, enligt mig asballt!

Projekt Runway Sverige

Det är få tv-program som jag faktiskt tycker om och följer, men Projekt Runway är utan tvekan en av dem. Större inspirationskälla är svår att få. 
Men idag fick tyvärr min megafavorit lämna. Om han känner sig alldeles för deprimerad får han mer än gärna gifta sig med mig! 

Pimp my camera

 
Har satt lite guldkant på vardagen och pimpat till min kamera med en guldig kedja istället för den fula remmen man får till. Väldigt vackert om ni frågar mig.
Något annat jag har fått upp ögonen för på senaste tiden är att slopa mascaran helt och köra på färgade läppar istället, vilket ni märkte idag. 

Oufit- När bitar faller på plats

 
Måndag igen. Inte varje dag det spelas taggmusik på en Måndag, men väntar Maskinen på lördag är det mer än tillåtet. 
På grund av personliga skäl var jag ledig i förmiddags. Kändes skönt långt in i hjärtat och att sedan få lite extra mammatid är aldrig fel. Efter det tog jag igen matteprovet som magkänslan påstår ha gott bra. 
Just i skrivande stund pågår det både tomteverkstad, tvättning och lite plugg på en och samma gång. Men det som tar upp allra mest tid just nu är att hoppa omkring och dansa och sjunga, vilket är helt okej en kall måndag.

Pappornas dag.

Japp, idag är det pappornas dag. Det har firats på trädgårdsgatan bara några minuter från mig. Det bjöds på en klassisk söndagslunch, förbannat gott och en promenad runt kvarteret på det.
 
Nu har jag åter hittat hem och försökt lägga upp lite bilder från helgen, utan någon framgång. Får se hur det blir med det. Just för stunden sitter jag och lyssnar på podcasts, räknar några mattetal och kollar upp lite franskaglosor. Känns som att jag har ett flow nu. Tal som jag inte haft en aning om att jag visste att jag kunde får plötsligt en lösning. Känns bra inför provet imorgon.
 
Nu ska jag plugga vidare, lägga på en ansiktsmask och slänga mig på soffan och kolla på beck i en nystädad lägenhet med en tvättkorg som inte längre är överfull. Det ända som är överfullt är mitt lilla huvud, tankar snurrar hit och dit.
 
Min pappas hemliga identitet är att han är en fåraaaaherde! (utala med äkta småländsk dialekt)


Men han är faktiskt lite seriös och uppklädd ibland, han är ju trots allt bilförsäljare. Dock är han nog mest känd för att tyvärr ha världens sämsta humor. (tänk öb-reklam x10, där har vi min pappa)

 
Men jag älskar honom minst lika mycket för det!
 

Varm och kall var det här!

Nu sitter jag färdigpackad här i min vinluktande lägenhet. Dumma tetrapack som inte kan hålla tätt!! Värst mår nog min stackars söta mattebok, eller egentligen borde det ju inte vara så himla synd om den. Vem vill inte lukta äppel och kanel liksom!? 

Gårdagen var lyckad enligt mig. Hade det riktigt kul min min iiiiida och bevisade att jag inte är den man tävlar med i första taget. Vann en tävling och fick en slav för kvällen, lite fotmassage på en fredagkväll skadar aldrig! 

Vad jag är färdigpackad för? Jag ska ju snart åka till Ida. Plugg och lejonkungen står på schemat och efter det drar vi oss mot Viola. Känns som att det kommer bli en lyckad helg!
 

Len som en barnrumpa

Nu sitter jag här nyduschad med lax i magen och kollar på hela Sverige bakar. Har en riktigt fin stund med andra ord. 
Försökte även att starta upp en form av tomteverkstad tidigare, dock utan någon framgång, men men är ute i god tid iallafall!
Nu ska jag titta vidare så hörs vi senare!
 
En riktigt söt bild, alla har vi slutat sexan någon gång :)

Redo att börja om på nytt!

Har gått och tänkt på ett inlägg i flera veckor. Ett inlägg där jag lägger min bloggkarriär på hyllan. Ett inlägg då jag berättar hur det ligger till. Ett inlägg som blir det sista någonsin.
Det var ett inlägg som aldrig publicerades och kommer inte heller göra. Kikade in på bloggen och möttes av kommentarer från folk jag inte ens känner, det värmde och jag fick bekräftat vad som händer när man lättar på hjärtat och berättar om sin åsikter.

Så nu kör vi igen! Vad tycker ni mest om att läsa om??? förutom om hur braaaa jag är :))))) hihi, släng dit en kommentar.
 
Märkte precis att photoshop inte fungerar på min nylagade dator. En jävla massa tekniska problem och en ny hårfärg har jag iallafall dragit på mig sen sist.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus