Dagens val till en sådär alldeles underbar dag

Idag var en sådan oväntad perfekt dag.
Den har innehållit ett C på mattenationella även om jag vet att jag kunde bättre, ett A i bagaget i ämnet jag kommer sakna, ännu fler positiva ord om en ljus framtid, fiske med väldigt fina vänner, god mat och till sist Sex and the city!
Svårt att slå huh?
Med det säger jag att det var allt för mig för idag, nu blir det sex and the city resten av kvällen!

Dag 15 Mina drömmar

Drömmar är minst sagt något jag har gott om. 
För ett år sedan tror jag nog inte jag hade en ända dröm alls. Jag visste inte alls vad jag ville göra när framtiden kom till dörren.

Nu däremot har jag inte en aning om hur jag ska hinna med allt.
Till en början drömmer jag om ett liv med fina härliga vänner och en fin, mysig lägenhet (dessa drömmar insåg jag nu att jag redan uppnått)
Jag drömmer även om att resa ner till frankrike och uppleva alla vackra städer och kanske jobba litegranna. Jag har då rakt inte läst franska i flera år till ingenting! 
Jag drömmer även om att flytta upp till huvudstaden och läsa modevetenskap på universitetet där, som det ser ut just nu är det vad som händer när jag sjungt om studentens lyckliga dagar.
Någon stans emellan allt vill jag även plugga till journalist och uppnå min allra störta dröm. Alla kategorier. Att starta en helt egen tidning från grunden för att sedan växa! Det värmer var gång jag tänker på det, vilket är varje dag hehe.
Ännu en dröm jag har är att köpa en hund, det har jag velat under hela mitt liv. I nuläget vill jag köpa en pomeranian.
Sedan vill jag ju givetvis besöka både New York och L.A. Det går ju inte att missa! Dock är jag tvungen att vänta ett par år innan jag får komma in i landet (dumma julan)
Det var bara lite av mina drömmar. Som ni märker har jag ironiskt nog inte en ända dröm innehållande varken min livs kärlek eller att bilda familj. Det får komma efter att jag uppnåt vad jag vill.
Nu- Big Brother
I mina ögon finns det nog inget finare!

Dagens val

Efter några positiva ord från en lärare, en omgång på gymmet och det där jävla bidraget från csn som efter mycket om och män trillade in på min faders konto, femsiffrigt till på köpet så känns ändå denna dagen helt ok.
Min fötter skrek efter klackskor i morse och så fick det bli!

Medans alla drar på festival kollar jag på festival

Japp. Så är läget.
Efter en dag med allmänt dåligt humör och en väldigt arg Julia så har mjukisbyxorna åkt på och en kär klassiker laddats ner.
Det dåliga humöret beror nog på att ett flertal av mina vänner idag drar ner till Siesta och lever livet i några få dagar. Detta är nog även anledningen till filmvalet.

Senare drar jag mig mot gymmet för att bygga muskler och tänka på alla andra som super bort både muskler och hjärnceller, eller något sånt.

Dagens outfit får ni senare idag!

New in

Detta var en av sakerna som fick följa med mig hem idag. En vit vanlig transparent ärmlös blus. Väldigt enkel men minst lika snygg! 
Den andra saken som idag fick bosätta sig i min garderob får ni faktiskt inte se än. Den kan bli min avslutningsoutfit, men det återstår att se.

Dagens jag i en regnig stad

Idag hade jag en sån där klassisk ful dag med fult hår och noll inspiration. Men det var bara till att bita ihop och vara glad.
Slutade ju innan lunch. Har sedan spenderat dagen på storgatans steniga gator, en regnig storgata till på köpet. 
Satt även och pratade om allt mellan himmel och jord på ett härligt café med en fin gammal vän. En vän som idag ska bryta hennes köpaalkoholpåsystemet-oskuld mest bara för att hon nu enligt lagen får det.
Jag själv får vänta några år. Under tiden tror jag att jag ska dra mig mot gymmet om en liten stund. Känner för att svettas och bli trött.
Ouups, vad finns det här i?
Det är något ni får reda på senare ikväll!


Dag 14 Dåliga vanor och laster

Denna var en svår en. Med tanke på att jag inprincip är perfektionist har jag inte så många dåliga vanor och laster. Eller det kanske är det som är en dålig last?

Söndagsgrejer på en måndag

Blev ett ryggpass istället för ett corepass. Kändes faktiskt roligt och träningsvärken kommer nog som ett brev på posten tills imorgon.
Nu sitter jag här med ansiktsmask och ska nog ha fotbad om några minuter sedan väntas big brother.


Ännu ett steg närmre slutet

Busig tjej, tog som vanligt ledigt under helgen. Men det är sånt jag behöver för att klara av att göra mitt allra bästa i veckorna. Helgerna spenderas nuförtiden mest lugna och sköna och med tagg inför summer 2012! 
Kom nyss på mig själv att omedvetet göra måndagen till veckans tråkigaste dag. Jag är sån som vill bli av med allt tråkigt och jobbigt med en gång för att sen kunna slappna av. 
Just därför bokades tvättid in (dumma hästtjej som smutsar ner kläderna och dumma häst som luktar häst) och dammsugaren åkte fram. Nu väntas en förbättrad lyrikanalys på att skrivas och magen ropar efter mat. Det blir oxkött bara för att fira att det är måndag. 
Efter det blir det core-pass på Friskis. 
Märks det att jag älskar att multitaska?

Kvällens outfit

Såhär här såg jag ut när Kapten röd kom och gästade staden. Dock tycker jag inte att han var något vidare bra men det är en annan sak, sommarväder är det iallafall! 
Totalälskar ringningen i ryggen på klänningen. Jag kör hellre på en djup rygg än en vågad urringning där fram. Kan nog ha att göra med att jag inte har speciellt mycket att visa hehe.
Om sisodär en timme kommer mamma och pappa och plockar upp mig sen kör vi hem och imorgon bär det av mot öland!

It's another sunny day

Ännu en dag av sol. Det laddas upp inför kaptenen ikväll på gräsplättar med härliga vänner och en massa prat och på  en hästrygg, en hästrygg som jag svurit på att aldrig sätta mig på igen.
Om någon timma drar jag mig ner mot stadens gator och äter på någon mysig servering med mina babes från klassen.
Efter det samlar vi ihop oss och drar oss mot kapten röd, kan inte bli fel!


Dag 13 En helt vanlig dag hemma hos mig

Idag har jag låtit kameran knäppa loss under dagen. Min helt vanliga dag, i bilder.

Snygg ny-vaken tjej
Hann även göra ett märke i golvet innan de var dags att dra sig mot skolan
Drog mig sedan upp mot Grand med systern och cabben för att hitta den ultimata morsdagspresent.
Nom nom
Efter det blev det en härlig promenad med Emma runt växjösjön, härligt värre!
Mamma-mys
Duktig tjej. Diskar fint.
Det var min dag det!

Dagens val

Dagen har innehållt en mer eller mindre perfekt dos av allting, en liten stund med min bästa vän och dagen hade klassats som perfekt.
Vad jag har sysslat med idag får ni om en stund, här med förklarar jag 29-dagar grejen som återuppstånden och härnäst- En vanlig dag hemma hos mig

Ett steg närmre rätt

Tog verkligen ut mig på gymmet. Med skakande ben cyklade jag sedan hem och fick ett enormt sug att göra ett nytt inspirationscollage och så fick det även bli. Denna gången var temat mönster-mani, en utav sommarens största trender..utöver alla pasteller.
Har även försökt testa ut en skolavslutningsoutfit då de tiderna närmar sig men det gick allt annat än framåt, de gick snarare bakåt. Tur att det är ett tag kvar! 

Nu ska jag läsa igenom samhällsuppgiften en sista gång. 
Det känns som att jag lever i min egna lilla bubbla nu på slutet. I den bubblan handlar exakt allt om att prestera. Jag vill kunna ta det där efterlängtade jäkla sommarlovet med känslan utav att jag kämpade in i det allra sista och har gjort det bästa jag kunde. Sen är det upp till lärarna vad jag får för betyg.
Men nog om det, maten var god osv.

Skin som den sol du är.

Idag körde jag på shorts. Något som jag aldrig trodde att jag skulle våga pga mina komplex över mina ben. Men det gäller ju att njuta av det fina vädret och då får ogivningen bannemej skåda ett par tjocka lår, right? eheh
Efter skolan, när franskaglosorna äntligen var ur världen traskade jag hem och la mig i solen någon timme.
Med den svenska björnstammen i lurarna och den tredje Elsaboken i händerna går samhällsuppgiften faktiskt helt okej emellanåt.
Men nu ropade magen efter mat och efter det blir det gymmet!
Dagen till ära ska jag äta min favoriträtt mest bara för att jag kan och makten att välja själv.. om ni ville veta.

Dagen look

Och så var jag tillbaka igen. Helgen var sjukligt bra, eller framförallt riktigt jävla skön! Dock är jag bokstavligen pank just nu. Fattig_chey. Visar kanske lite saker senare.
Idag skrev jag äntligen mitt sista nationella prov för iår, denna gång i matte. Behöver nog inte säga mer än att jag var lagom slut i huvudet efter en hel dag med matteräknande. Känner mig iallafall hyffsat nöjd. 
Nu är det bara resten av allt plugg kvar. Flera franskatexter och konstiga böjningar ska bankas in tills imorgon och efter det ska jag ha skrivit en uppsats om fattigdomen i Sverige i samhällskunskapen. Sedan väntas två svenskaredovisningar och ett engelskaprov, om jag är slut? Jag är totalt fucking utmattad i mitt huvud vid det här lagret. Men jag ska även hinna med och rida lite häst och kolla på kapten röd i svängarna också.

Vänd om

Blir inga bilder om min dag idag, hade en lite för bra inställning på kameran så bilderna inte gick att öppna.
Nu är den iallafall här, kvällen jag väntat på oerhört länge. Kvällen då jag bara ska vara med mig själv och låta min magkänsla bestämma vad jag ska göra.
Inget plugg. Ingen stress.
De senaste veckorna känns det som att jag har gått och hållt andan av all stress och först nu andas jag ut. Obeskrivligt skönt.
Detta med att lyssna på min magkänsla är anledningen till att jag umgåtts med fina vänner, ätit gott och nu sitter med en massa jordgubbar framför mig, bara till mig och ingen annan.

Ikväll ska jag njuta. Njuta utav att jag inte har allt för mycket planerat inför helgen och därmed kan vad som helst hända. Jag ska njuta utav att jag är singel och därmed kan göra precis som jag själv vill, precis när jag vill.
Jag ska njuta utav att jag lever och att sommaren står för dörren. Alla har det nämligen inte lika bra.
Magkänslan ska bli min vägledare under helgen och därav får vi se när vi hörs nästa gång.
Up next? JORDGUBBAR!

Dag 12 , 10 saker du inte vet om mig

Blir ingen vidare uppdatering idag, känns som att jag badar i saker som måste göras. Eller är det kanske bara att jag badar i så otroligt mycket tankar.
Men iallafall, 10 saker du inte vet om mig:
1. Jag har en ytterst speciellt relation till tiokronor. Det skär i hjärtat varje gång jag måste lämna de ifrån mig. Varför vet jag inte.
2. Jag har extremt höga krav på mig själv i alla lägen.
3. När jag gick i 6:an/7:an vägde jag 15 kilo mer än vad jag gör nu.
4. Jag har under i princip hela mitt liv velat ha en hund.
5. Jag får ont i magen av kaffe.
6. Jag är väldigt noga när det gäller att ta hand om min hy (eller kroppen i helhet).
7. Jag pratar väldigt mycket med mig själv.
8. Jag äter inte godis, eller så mycket onyttigt överhuvudtaget.
9. Jag älskar att vissla
10. Jag har varit med i en bilolycka/krockat två gånger vilket har resulterat i att jag fått en airbag smashed to my face x2. Ingen vidare skön upplevelse.

Dag 11 Mina syskon

Mina syskon och syskon, jag är ju bara ägare till ett. Men det jag har är jag minst sagt stolt över. Jag har en äldre syster som fyller 21 till hösten, närmre bestämt den 16 november. Ajaj åren börjar krypa inpå nu. Min syster heter Sofie och är butikschef på Body Shop i stan.
Min familj betyder otroligt mycket för mig och jag är evigt tacksam över att jag har den relation jag har till min syster. Vi bråkar nämligen iprincip aldrig och vi är väldigt lika innerst inne, och enligt vissa även på utsidan.
Anledningen till att jag har så pass bra relation till min syster och min familj över huvudtaget tror jag är för att vi tillsammans har gått igenom ett rent helvete. En situation som jag tror att många inte ens kan föreställa sig.
Men tillsammans klarar man allt och på vägen växer man även samman.

Min syster har även påverkat en hel del av hur jag är idag, dels med tanke på att jag vid en del situationer har fått agera storasyster och vägvisare.
Även om vi inte pratas vid varje dag så rubbas inte vår relation, vi kommer ju alltid att vara systrar och jag skulle för allt i världen aldrig villa ändra på det!

I put my lipstick on

Blev två läppstift rikare under helgen. Ett perfekt rosa till sommaren (som jag även använde idag) och ett lagom nudefärgat.
Jag har ju faktiskt en liten crush på läppstift.

Dagens val







Den där jobbiga måndagen har åter hittat hit. I skolan väntar en lång dag.
Idag trotsar jag måndagstråkigheter och har det allra finaste halsbandet jag är ägare till. Det har jag fått av min bästa vän och inuti det finns bilder på oss två, för ett antal år sedan. Denna dagen kan ju inte gå fel!

Dag 10 Mina bloggfavoriter

Direkt efter fotbollsmatchen åkte jag bussen hem, några stationer för långt bara för att få vandra omkring och lyssna på musik en aning längre (och för att få bli ägare till det senaste numret av Egoboost magazine).

Men nog om det. Mina bloggfavoriter.
Jag läser framförallt modebloggar, de faller mig mest i smaken.
Dessa är nog mina bloggfavoriter i nuläget:
Angelica Blick- http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
Victoria Törnegren- http://victoriatornegren.se/
Linnea Jirasek- http://minstil.devote.se/
Julia- http://byjulia.se/
Går inte att säga annat än inspirationen är höööög.
Nu ska jag hoppa i min onepiece, ha ansiktsmask& fotbad och läsa min tidning, ganska söndagsmysigt faktiskt.

Redo att heja

Nu är jag mer än redo för att heja fram Hjortsberga. Vet jag vilka de möter? Skulle inte tro det, jag hänger mest med som sällskap och kanske leder det till årets första dopp. Den som lever märker. Vi hörs!

Chilla galet

Denna helgen har det inte blivit allt för mycket gjort. Gårdagen spenderades med Emma med en massa snack och gamla filmer. Sånt som också kan behövas, framförallt till två slitna tjejer.
Nu måste jag dra mig, ska ut och glida med caben i det fina vädret. Senare idag blir det att leta fram pom-pomsen, jag ska kolla på fotboll!


Krossa massa flaskor för att visa att inget är som förr

Oj, blev ingen uppdatering igår, bad me! Men hade faktiskt fullt upp. Dagen började med golf och slutade med fest följt av glädjeskutt mitt i en köksrenovering över att äntligen fått ett sommarjobb. Vad det var kommer jag däremot inte ihåg, men ett sommarjobb har jag och det är det som räknas.
Festen då, festen som varit planerad sen flera månader tillbaka gick av stapeln igår. Hade inga förväntningar och bra var väl det. Men trots en stel fest släppte vi loss, mina vänner och jag.
När jag står ute och slår tomma flaskor mot trappor och skriker ut namn som ska ut från hjärtat känns faktiskt livet ganska bra när allt går i kras.

Summering av kvällen blir en fet jävla PROSIT! Och att jag lärt mig att det inte är så kul att plugga bakfull.


Dagens



Ännu en skoldag avklarad, härnäst väntar gymmet!


Dag 9 Min tro/ livsfilosofi

Att allmänt häng med en god vän kan göra så stor nytta. Hade en hel del att catcha up. Nu är jag på banan igen och känner tagget inför helgen.

Dagens handlar om min tro och livsfilosofi.
Jag tror faktiskt inte på något speciellt. Jag är så tråkig så att jag tror att det tar slut när man dör.
Däremot tycker jag man ska ta vara på vad man har, man vet aldrig när det ändras. Det är väl vad jag kan kalla min livsfilosofi.

Nu ska jag läsa ytterligare några kapitel ur Blondinbellas senaste bok. Den kvinnan säger jag bara, om alla var lite mer som hon hade allt varit annorlunda vill jag lova.
Och trots att jag hade hyresvärden på besök vilket resulterade i en högre hyra (ekonomin och jag kommer allt annat än bra överens just nu) så somnar jag med ett leende på läpparna ikväll. Han tyckte ju iallafall att jag bodde fint.

Ventilerar känslor

Med tusen olika tankar i huvudet är det nog inte konstigt med kaos inombords.
Tidigare i veckan fick jag reda på att utbildning jag vill gå efter gymnasiet är allt annat än gratis. Närmre bestämt kostar den 90 000 svenska kronor.
Som om inte det var nog ska min klass och mitt program som jag går nu ändras.
Känslorna av att ännu en gång byta och därmed även behöva flytta är något jag inte kan hålla undan.

Tankarna som även växer inuti mig är om det är dags att koppla bort dig och låta dig gå. Att lyssna på folk runt omkring liksom. Även om jag inte vill är det kanske vad som behövs?
Om man kunde byta huvud med någon hade jag mer än gärna varit på.

Nu ska jag snart dra mig mot en nyinflyttad vän och checka in hennes nya crib.

Dagens outfit





Dagens outfit och en bilder på den nya hårfärgen var det här ja.
Nu ska jag försöka plugga litegranna.
Tidigare idag fick jag ännu ett besked som kom som ett slag rakt i ansiktet. Denna veckan är inte gjord för mig helt enkelt.

Dag 8 Favoritsaker

Favoritsaker, svårt att välja.
Några av mina favoritsaker måste ändå vara:
Min garderob
Min kamera
Min dator
Kan man välja en lägenhet som en sak? Om ja, så ja då är det en av mina favoritsaker.

Nu ska jag fortsätta mysa framför top model och varva med Elsas värld. Hörs imorgon!

Dagens







Med en ny hårfärg, soffläge intaget och den där känslan i magen tillbaka sitter jag nu hemma i ett tomt hus i Hensmåla. Det var ett tag sen jag var här mitt i veckan, men vad gör man inte för att gå till sin frisör.
Håret blev jag faktiskt nöjd med, lite inpackning med färgpigment så ska allt nog vara näst intill perfekt.
Ni får se resultat senare.

Dag 7 Vänner

Efter mycket stress, vatten på golvet och en överdos fula ord från min mun kan jag äntligen sätta mig ner och andas (med glosorna upptryckta i ansiktet)
Jag ska iallafall berätta lite om mina vänner. Jag är sån som väldigt mycket hellre har få nära vänner än ett stort kontaktnät endast bestående av ytliga vänner. Förstår inte grejen med det hela.
Jag har iallafall ett par ganska nära vänner som jag vet jag kan lita på. Men har även de som jag vet jag inte kan lita på, de är mest roliga att ha för att de tror att jag litar på dem. Mohaha
Jag sätter mina vänner väldigt högt upp, över mig själv faktiskt vilket inte alltid är så bra, speciellt inte när vännerna är medvetna om det.
Men bara tanken av att leva utan mina vänner klarar jag inte av, de betyder alldeles för mycket.

New in











Blev som sagt en del saker igår, men däremot inga kläder. Känner mig faktiskt ganska mätt på klädfronten i nuläget. Men kärade ändå ner mig totalt i en klänning, vi får se hur det blir med den.
Jag blev iallafall en stolt ägare till en rosa satchelväska. Halva priset var det också, 150 kronor är inte fel.
Den andra väskan var på rea även den. Har varit inne på att köpa en fransväska ett ganska bra tag och detta fick bli min variant. Köpte även några halsband för en tia och pimpade den med.

Det blev även två par nya skor.
Har länge letat efter ett par perfekta vita espadrillos utan klack men inte hittat några. När jag sprang på dessa kändes de lite mer inne med en snyggare platå. Skämtsamt nog kostade de 19 kronor, det gillade min plånbok vill jag lova.
De andra skorna är även de ett planerat köp. Min kärlek till skor slutar ju aldrig, men ett par ljusa klackar hade jag bannemej inte!
Dessa kostade 124 kronor, inte någon större prislapp för ett par jäkligt snygga och sköna klackar!

Dagens val




Även idag känns det som att det är fullt upp. Utvecklingssamtal, gym och plugg står framför mig innan jag få sova ikväll. Tråkigt men får ändå en kick av stressen.
Idag har jag invigt två saker, skorna och min väska. Älskar de båda två big time.
Väskan fyndade jag igår, men jag visar lite mer av allt senare.
Up next? Matlagning

Dagens outfit





Idag har det varit fullt upp från att jag öppnade mina ögon vid klockan nio.
Det började med en äkta mor och dotter runda inne på Grand Samarkand vilket resulterade i en hel del shopping för bådas del. Men rena fynd var de allihop! Visar er imorgon. Nu får jag iallafall leva på vatten och börd resten av månaden, puhuu!
När vi sedan var klara begav vi oss hem till en något för bakfull syster och jag tog snabbt på mig min roll som irriterande lillasyster genom att banka på hennes enligt henne dubbelt så stora huvud och vara allmänt högljud, mest bara för att jag var glad att det inte var jag.
Nu sitter jag här med ansiktsmask i mitt ansikte och mamma som sovgäst. Denna helgen har hon och jag verkligen ägnat med varandra och det borde definitivt hända fler gånger.

Dag 6 Om det här var min sista dag

Om jag skulle veta att min sista dagen i denna värld var kommen finns det självklart mängder med saker jag skulle vilja göra.
Till en början hade jag gått upp tidigt, så tidigt att jag fick se soluppgången då det är något av det finaste jag vet. Jag skulle sitta och fascineras av den vid en plats jag inte kan låta bli att stanna upp vid varje gång jag är ute och går. Utsikten där är en klass för sig.
Efter det skulle jag nog gå och lägga mig en stund igen.
När jag sedan vaknat igen skulle jag shoppa, shoppa och återigen shoppa. Med tanke på att jag lever på ynka sex hundra lappar varje månad skulle detta vara som en dröm. Jag skulle ta ut allt vad jag ägde och handla, handla och handla.
Efter det skulle jag göra något riktigt riktigt galet så att folk kommer ihåg mig. Under hela denna dagen skulle jag även bokstavligen vräka i mig allt vad onyttigt innebär. Jag skulle köpa mig en fet godispåse, b&j och en jäkla massa frödings kladdkaka. Fy fan vad jag skulle svept! Något som jag även skulle gjort är att säga precis exakt vad jag tycker om allihopa. Positivt som negativt, allt skulle sippra ut med ett leende på läpparna. Vilken himla lättnad det skulle vara.
När det var avklarat behöver jag nog inte säga mer än att det är r a v e!!
Jag skulle bjuda med alla mina närmsta vänner på en riktigt fin och dyr middag där både maten och drinkarna skulle flöda in! Mintuushots på fireballs, det skulle hävas!
Den där perfekta fyllan som man bara uppnår några få gånger i livet skulle uppnås av oss alla när vi sedan festar järnet!
Jag skulle hitta mig en pudding och sedan bli bjuden på drinkar resten av kvällen.
Efter att jag och mina närmsta vänner haft den bästa festen någonsin, alla kategorier så skulle jag dragit mig hemåt mot min fina familj och i deras närhet blundat och somnat ifrån mitt liv med ett leende på mina läppar och alla fina personer i min närhet i mina tankar.
Men nu ska vi inte deppa, sex and the city väntar!



Dottern från ovan

Med en keso och spenatlasagne i ugnen och en härlig grönsallad på bordet inväntar jag att mina föräldrar ska komma hem. Det går ju inte att gå miste om att jag är den bästa dottern de kan önska sig, eller?
Det faktum att vi i nuläget lever utan kök här gjorde inte mitt arbete lättare.
Men nu ska jag fixa det sista, efter maten berättar jag vad jag skulle göra min sista dag i livet.


Snacka om att bara leva med en spis

Heligt

Denna helg spenderas i byn långt borta hemma hos mina föräldrar.
Dagen har till stor del spenderats bakom ratten i en cab och min kära moder vid min sida. Ganska härligt faktiskt.
Nu ska jag dra mig ut på en powerwalk för att sedan laga en god och nyttig middag till mina pears.
Kvällen ägnas med dem, en modetidning och sex and the city, vad kan gå fel?


Dag 5 Vad är kärlek?

Antar att man menar kärlek som i ett förhållande och som jag har sagt innan vet jag inte allt för mycket om äkta kärlek. Men anyway kärlek för mig är något väldigt fint men samtidigt duktigt överskattat. Varför inte leva livet nu medans man är ung och tar allt det där senare?
Kan verkligen inte förstå mig på de som väljer att förlova sig i denna åldern. Vi snackar hela livet framför oss.
Och allt det där med att det bara finns en ända person som verkligen är Den med stort D tror jag också är bullshit. Jag tror faktiskt att man kan bli kär i ganska många om man bara stannar upp och känner efter.
Ja, det kanske märks att jag inte ser så positivt på kärlek?
Kärlek är något jag aldrig tror någon kommer kunna förstå sig på och ännu mindre sätta fingret på.
Kärlek är kärlek och kommer alltid att vara och nu ska jag gå och känna lite på sann jävla kärlek i form av kläder. Kläder kan man alltid lita på.
Så mitt tips till er alla, satsa på kläder istället för en kille, det hjälper i längden.


Utökar smakupplevelser

Idag stod endast idrott på schemat och på grund av det blir det nog ingen outfit idag. Istället bjuder jag på dagens lunch, testade att äta både tonfisk och keso för första gången och båda gick hem. Billigt och bra.
Nu ska jag försöka plugga litegranna så jag slipper det sen, vi hörs

Vårrus och häng på Trädgårdgatan

Kom nästan precis innanför dörren efter att ha hejat fram min mamma under vårruset och sedan hängt på Trädgårdsgatan, blir mer uppdatering imorgon!


Njuta av solens efterlängtade strålar


Efter ännu ett avklarat nationellt prov är sminket avtvättat, filten utlagd och solens strålar framme. Kan inte säga annat än att jag har det ganska bra. Senare får vi se vad som händer.

Dag 4 Vad bjuder jag på för mat?

Efter en stunds letande efter en spårlöst försvunnen storasyster är jag nu på plats igen, med ett fullt kylskåp till på köpet. Och mat är ju precis vad denna dagen handlar om. Maaaaat, nomnom.
Jag har en ganska speciell relation till mat. (seriös jag blev nueeee)
Nejmen iallafall, vad bjuder jag på för mat?
Jag brukar variera mig väldigt mycket och på senaste tiden har jag börjat testa en hel del nytt, imorgon väntar tonfisk eller råraka, kan inte bestämma mig. Är sjukligt sugen på båda två även om jag aldrig smakat det?
Men återigen vad bjuder jag på för mat?
Det måste ändå bli sallad! Skulle kunna leva på det livet ut.

Bilden var för äcklig för att ha i färg om ni ville veta.
Märks det att jag är trött och aningen uttråkad?


Det där med valborg

Fyllans egen högtid valborg passerade ju oss för bara någon dag sen. För min del gick det från att vara minst sagt toppen till att suga ganska hårt.
Till en början blev det häng på stan i det underbara vädret med härliga vänner. Mot kvällen blev det en härlig förfest med en himla massa snack utan någon musik men med desto godare dricka i glasen, det är något alla borde testa och kanske skulle vi stannat där hela kvällen?
När vi sedan begav oss ut på gatorna med runda fötter började kvällen för min del gå neråt.
Det var missförstånd, bussresor med minnesluckor och promenader mitt ute i en mörk skog för att seda äntligen hamna på en fest.
Men efter lite för mycket sprit med alldeles för god smak av vattenmelon,  att vakta en vän som i det läget inte uppskattade det och inte allt för bra drag kände jag att jag gjort mitt. Det blev gratistaxi hem där jag sedan slutade med en helt främmande person och med vänner som drog på helt andra ställen. Det slutade i en jävla massa sexsnack tillsammans med en röst jag aldrig tidigare hört, men visst är det minst sagt spännande att höra det andra könets tankar ibland. Den främmande rösten visade sig senare tillhöra min granne, haha ibland är livet ganska underhållande.
När jag fått nog av det visade jag honom dörren ut som den starka självständiga kvinna jag är och däckade sedan stenhårt.
Men vaknade bara någon timme senare och undrade vad fan det var som hände igår. Jag vaknade nämligen i en säng fyllda av grus och när jag satte ner fötterna på golvet satt de som klistrat. Någon hade tydligen missuppfattat att man ska ha dricka i glaset istället för på golvet.
Mot min egen vilja var det bara till att börja städa vad som såg förjävligt ut. Att klockan var halv sex på morgonen gjorde inte saken roligare.
Med en fet spya i halsen och en jävla baksmälla tog jag mig ändå ner till växjösjön vid tiotiden och kollade på när alla hurtiga människor sprang för kung och fosterland.
Det mina läsare, det var min valborg det.
En sak är jag iallafall glad över och det var att jag trots min äckliga baksmälla ändå kunde luta mig tillbaka och vara stolt, jag var ju inte fullast. 

Dagens outfit


Efter några dagars ledigt är jag nu tillbaka. Under dessa dagar hann jag med både det ena och det andra men det berättar jag mer om senare.
Nu ska jag koppla bort omvärlden för några timmar då det är det som känns säkrast just nu. Direkt efter skolan skyndade jag mig hem, tvättade bort sminket, bytte kläder och nu sitter jag här ute i solen och myser.
Stylisterna och Elsas värld gör mig sällskap, vi hörs senare!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus