Pause the moment

Nu sitter jag och småpimplar i min ensamhet, Ida var tvungen att springa ner till konsum. Busiga flicka ska köpa ut energidricka. Ikväll ska vi ut i dimman och leva livet!!
Tror jag tar en bloggpaus denna veckan som kommer, måste passa på att njuta av mitt lov, vi hörs!


+ New in




Detta var vad som fick följa med mig hem från Ginatricot igår+ två baslinnen.
Köpte även en annan tröja utan att prova som saxen skulle få bli byte för, dock såg den rent ut sagt förjävlig ut på så den får hitta tillbaka till affären imorgon.
Nu ska jag snart dra mig mot Ida, eller snarare mot bussen, vi hörs!

Påsklov där ja

Nu har jag påsklov och har haft i några timmar. Slutade nämligen när jag hade skrivit klart mitt prov vid halv 10 idag.
Lovet invigdes på gymmet med Ida och det är även hos henne som kvällen ska spenderas. Lite sådär lugnt och skönt. Vet inte riktigt vilka det blir än, bra kommer det bli iaf.
Ska försöka hinna med att lägga in bilder på vad jag köpte igår. Eller hinna med och hinna med, jag har ju lov. Jag ska vara ärlig och säga att vi får se om jag orkar!

Idag när det bara var provskrivande körde jag på en enkel outfit utan smink.


Kämpa som den viking du är

Precis som rubriken avslöjar har jag ikväll kämpat som den viking jag är..inne på Ginatricot. Det var visst inte bara jag som ville köpa saker för 20%. Som tur väl var hade jag redan lagt undan mina guldkorn som jag redan sett ut så för min del var det bara att ställa sig i den milslånga kön som just idag var lite extra lång. Men vad gör det när jag fick några riktiga godingar för en lite billigare peng. Jag ska försöka hinna visa dem imorgon.
Efter det gick jag ut och åt med min fina mamma och syster. Kände att jag inte orkade vara vuxen och laga mat idag. Humöret har varit ganska nere.
Men känlsan av att bara vara ett idrottsprov ifrån påsklov känns ändå jäkligt gött. Något som också känns jäkligt gött är att jag idag har med en helsida i tidningen om eventet jag gick på för en vecka sedan. Det värmer till lite extra inom mig när jag ser att det faktiskt är mina egna bilder och ord som står där i tidningen och som flera stycken läser. Det känns stort.


Kan förövrigt tipsa om en sak angående mitt förra tips. Tro inte att du är smart när du lägger tidningspapper under ringarna för att det inte ska kladda för det är du inte. Det resulterar bara i att ett sida av ringen får ett nytt mönster. Eller om du vill kunna läsa vad som hänt den senaste tiden genom att kolla på din ring kan jag starkt tipsa om det. / en mycket kunnig tjej inom detta område.

Ringtips och nagellack

Sitter just nu och filar och målar mina naglar.
Ni vet att det är bra att lacka ringar med genomskinligt nagellack va? Om inte så vet ni nu


Dagens outfit/facelook



Idag går jag på ipreen, vi hörs senare!

Ni är ganska så fina ni

Kan ju visa er lite vad jag gör under mina skoldagar. Under mina skoldagar umgås främst med dessa supersnygga brudar. Jag förstår om ni är avundsjuka, det skulle jag med varit. Framförallt de som aldrig har träffat dessa brudar, ni har missat något.
Jag kan ärligt säga att om jag inte hade hamnat i eran klass när jag bytte vet jag inte vart jag hade stått idag.
(Ja Ida detta gäller även dig, speciellt dig)
Här är några bilder från idag












haha inte alltid lätt att hålla balansen


Nytt




Det var ett par vita virkade shorts som fick följa med mig hem från hm tidigare idag. Riktigt glad att de fanns kvar, förra året gick de ju verkligen som smör och jag var för sent ute. Letade som en tok precis hela sommaren utan att lyckas. Men nu så!


Köpte även tio helt vanliga, enkla och stilrena guldringar inne på hm. 40 kronor var fullt överkomligt, har nämligen typ inga guldringar eller smycken överhuvudtaget. Men gud vad fint det kommer vara till solbränd hud.

Jag kan även tipsa om att inte trotsa din hunger och gå och handla istället. Speciellt inte när det blåser som aldrig förr ute. Det ger ett pmsanfall inombords, jag vet precis hur det är.

Dagens jag




Lycklig tjej. Hittade det jag letade efter på stan, dock i en storlek större men det får duga. Hellre för stort än för litet. Vad det var får ni se ikväll.
Checkade även secondhand utbudet lite. Fast utan några kap. Det finns inga vidare bra secondhandaffärer i Växjö, tyvärr.
Men det ska jag kompensera när jag och mami förhoppningsvis åker till Stockholm någon gång i vår.
Drog även en snabbis hos min fina syster på Body shop. Något som visade sig vara lönsamt då jag fick varor för nästan femhundra, ja läs fick. Fast det var varor som de skulle reklamera men som det bara var fel på förpackningen. Ännu lyckligare tjej.
Men jag är djävulskt hungrig av någon anledning, ska nog börja på maten nu.

En snabbis

Det blir bara ett snabbt inlägg ikväll, sitter redan i sängen och är redo att släcka lampan. Yogan var riktigt skönt. Älskar när det faktiskt är tillåtet att vara i sin egna lilla bubbla samtidigt som man tränar.
Dock känner jag redan nu hur träningsvärken börjar komma sen gymmet tidigare idag. Men det hindrar inte mig.
(det ville tydligen vara ett hopp där) När jag gick hem från yogan sken fortfarande solen litegranna och lukten av nyklippt gräs spred sig. Min tiominuters promenad från gymmet som av någon anledning alltid tar längre tid för mig blev plötsligt mycket bättre! 

Imorgon drar jag mig först till skolan för att sen kriga mig fram på stan. Har hittat ett par plagg som jag skulle kunna döda för att vara ägare till. Hoppas därför på några nya älsklingar och aningen mindre del av studiebidraget kvar vid samma tid imorgon. Annars är mitt liv slut..typ 


Dagens look




Idag har jag sett ut såhär. Skola följt av gymmet är vad dagen har bestod av. Efter det har jag pluggat litegranna inför ett kommande idrottsprov uppkrypt i soffan samtidigt som jag kollar på Andra Avenyn, riktigt skönt må jag säga.
Vid klockan sex ska jag dra mig mot gymmet igen, denna gången för yoga, vilket även det ska bli sjukligt skönt.
Vi hörs mer senare!

Småstädning blev Storstädning

Ja idag har det städats ordentligt på min vindsvåning och när jag säger ordentligt menar jag det. Ni vet såndär städning som innebär att varenda sak flyttas runt, dammas av och hittar tillbaks igen? Precis sån städning är vad jag pratar om. Inte en sak har fått stå orörd och det känns bra, riktigt jävla bra.
Finns inte mycket som känns bättre än när det är nystädat och man tillochmed kan lukta att det är rent.
Även golvet fick sig en omgång. Alltid lika roligt när man hittar kletiga fäckar i små hörn. Dumma dricka som inte kan stanna kvar i glaset när man festar.
Jag har även kollat på Stylisterna, mina två favoriter Jennifer och Nico är kvar bland de fyra sista, boooja!
Vi hörs mer imorgon, nu ska jag läsa om olika idrottsformer osv.. slänger nog in lite vintagemode emellan också.


Värt att tänka på

outfit och måndagssysslor




Dagens outfit bestod idag av kläder jag använder alldeles för sällan.
Direkt när jag kom hem väckte jag städ- och tvättanten inom mig för här ska det tamigfan både tvättas och städas!
Funderade även på ett core-pass på friskis frammåt kvällen men tror jag hoppar det. Känner att jag bara behöver ta det lite lugnt då jag skrev inprincip hela helgen.
Däremot kör vi dubbla pass imorgon!

Ögongodis


Är det ok om man blir upphetsad av att kolla sig i en spegel? Jag hoppas det, för damn vad min nya spegel är snygg!
Nu har jag precis skickat in min artikel till redaktionen och kan snart pusta ut. Ska bara öva lite på min svenskaredovisning.
Har även fått en nattgäst över natten. Min fina mamma tyckte att det var lika bra att följa med till Växjö ikväll. Vi köpte hem mat från konsum. Jag behöver nog inte ens säga vad jag köpte. Sallad nomnom.
Vi hörs mer imorgon!


Får lamm tacka bagge















Går inte att säga annat än att de små bebisarna är söta som socker.

Pictures from yesterday





Mysig kväll med fina vänner, grillat och lite alkohol.
Nu sitter jag ute i solen och lyssnar på fåglarna som sjunger, life is good.

Yesterday's look




Min outfit från igår. Kvällen spenderades på Stars and stripes. Riktigt mysigt och trevligt. Nu längtar jag bara ännu mer tills jag äntligen fyller arton och får gå ut på riktigt. På tal om festligheter, någon som har en bra maskerad outfit att dela med sig av? hehe
Ska på inflyttningsmaskerad om några veckor så tänkte att det kanske är bra att vara ute i tid.
Nog om det, nu ska jag ut och kolla på två små nya bebisar innan jag åker och träffar mina babes för grill and chill'
Ha det!

Inget att klaga på direkt

Började morgonen med att dejta solariet i 20 minuter vilket bara det var underbart. Nu sitter jag här ute i solen hemma hos mina föräldrar och skriver på min artikel och dricker fanta jordgubbe som jag hittade när mamma och pappa håller på att rensa ut köket. Dock är den mer än ett år gammal men funkar gör den för det.
Nu måste jag fortsätta med mitt skrivande. Känns som att jag har kommit igång ganska bra nu. Fast jag ser inte fram emot att välja ut 3-4 bilder som jag ska ha med, av 200. Aja jag kommer ju iallafall påminnas om min underbara kväll.
Vi hörs senare med gårdagens outfit.

Har sisådär inget att klaga på direkt.

För idag är det din födelsedag

Som jag nämnde innan är det ingen vanlig dag idag. Idag har nämligen min kära moder levt i exakt 56 år. Till hennes egna försvar kan jag säga att hon inte ser ut som en dag över 45!
Men som alla säger, ålder är bara en siffra.
I mina ögon däremot är min mamma jordens klart mest lysande stjärna. Jag blir nöjd om jag i framtiden bara blir hälften så stark som henne. Isånnafall är jag ändå bra mycket starkare än de flesta.
Med tanke på allt hon gått igenom tappar jag nästan hakan av att se hur hon är. Jag är riktigt stolt över att få kalla just henne för min mamma.
Massa grattispussar till min fina mamma!
Ikväll ska det firas, man fyller ju bara 56 en gång i livet.


Jag älskar dig tusen gånger runt jorden och tillbaks igen, min fina mamma <3

Vårmys och spontanlunch

Slutade skolan vid halv 11 ungefär. Sedan gick jag hem och duschade för att sedan gå ut i det fina vårvädret igen. Mötte upp fina vänner för chill i solen med glass och prat.
Införskaffade även mig två böcker till min samling. Dessa är fullproppade med härlig inspiration.
När jag kände att jag gjort mitt på stan skulle jag bara hälsa på min fina syster på hennes jobb men det resulterade i att vi hade massa smått och gott och prata över en lunch.
Men nu hinner jag inte sitta här och ödsla tid mer, jag har en artikel som måste skrivas och en redovisning som det måste övas inför!
Ikväll ska jag ut och äta med la familia, det är nämligen inte vilken dag som helst idag.


Mina nyförvärv.

Fredagskänsla

Skulle belöna mig själv med sovmorgon idag men det gick inget vidare. Istället bjöd jag mig själv på godfrukost!
Nu måste jag rusa ner till Hälsostudion för ett core& gympass. Efter det ta jag mig en välförtjänt helg.



Inte för att skrämma er eller så men jag är faktiskt såhär ball, hela tiden.


Ikväll har jag vandrat i mina egna drömmar

Nu säger en sliten tjej godnatt. Kvällen kan ha varit en av de bästa kvällarna i mitt liv.
Mingel, snittar, bubbel och en jäkla massa trender, vad kan gå fel?
Jag tackar gudarna för att det bara står idrott på schemat imorgon, godnatt!


Nyp mig i armen

Nu kan jag inte hålla mig längre. Kan inte sitta still och koncentrera mig. Vattenglas efter vattenglas dricks upp. Toaletten besöks. Jag är nervös.
Skulle berätta en riktigt rolig sak för er idag. Nämligen att jag har med ett modereportage i Magazinet idag, så skynda och skaffa om du vill veta mer om vårens stora trender!
Det känns helt sjukt, två små drömmar som slår in på en vecka?
Men just nu känns det lite som en droppe i havet. Idag ringde tidningen och vill att jag ska mingla runt och intervuja i Konsärhuset ikväll där dom visar hårtrender. Kan inte tro att det är sant faktiskt.
Kan inte annat än önska mig själv all lycka till och att jag inte gör bort mig allt för mycket. Vi hörs mer om hur det gick antingen ikväll eller imorgon!


Dagens jag



Vädret går inte annat än älska. Idag var det en slapp dag i skolan då vi hela eftermiddagen vandrade runt på dag x i Tipshallen. Jag älskar verkligen tankarna om framtiden, allt är ju möjligt!
Men nu hinner jag inte skriva mycket mer för jag måste hinna plugga och kanske slänga in en powernap. Efter det har jag en helt sjuk sak att berätta. Kan.inte.tro.det.är.sant, nyp mig i armen det måste vara en dröm!
Men allra först ska fan soppåsen ut, det luktar rutten räka i hela lägenheten!

Outfit, facelook och vardagslyx







Idag fick jeansjackan äntligen invigas!
Dock hinner jag inte skriva mer och detta blir nog troligen det sista ni hör av mig idag.
För efter att jag har pluggat litegranna ska jag dra mig ner mot stan och möta upp mina fina klasskamrater så ska vi gå ut och äta.
Och sen till kvällens höjdpunkt, High School Musical! pepppepp hehehe.
Efter det får jag finfrämmat över natten och vem har tid att sitta vid datorn då?
Men som sagt, vi hörs!

Utökar mina kunskaper

Till middagen ikväll valde jag att utöka mina kunskaper och testa på något nytt. Det resulterade i räkor i gräddsås med pesto som blev riktigt gott. Eller med andra ord, det knullade munnen ganska hårt!


Varje gång jag lagar mat tänker jag på hur sjukt mycket jag faktiskt har lärt mig sen jag flyttade hemifrån. När jag bodde hemma kunde jag inprincip inte laga mat alls.
Detta har ju också resulterat i att jag x antal gånger suttit och tvingat i mig totalt misslyckad mat som jag frågar mig själv hur fan jag tänkte med det här. Men man lär ju sig av sina misstag!
Kommer aldrig glömma hur stolt jag var över mig själv när jag lagat mat i lägenheten för första gången. Då var det pulversoppa som stod på menyn. Skäms nu i efterhand, hur svårt kan det vara att hälla pulver i vatten? Patetiskt är bara förnamnet.

Dagens outfit





Såhär har jag sett ut idag. Nu däremot har jag en helt annan outfit, trosor och strumpor. Måste hinna duscha innan jag ska möta mamma, hörs senare!

Egoboost

Nu är det paus i läsningen och dags för lite plugg blandat med Stylisterna. Just nu läser jag Blondinbellas bok Egoboost för andra gången, en riktigt bra bok som jag tycker att varje tjej borde läsa!
På mig stämmer det verkligen in iallafall.
Dock måste jag erkänna att den var bättre förra gången jag läste den. Då låg jag och lyssnade på vågornas brus i en solsäng i Thailand, underbart.
Måste även tillägga att Isabella är en av de absolut tuffaste tjejerna jag vet. Vilken tjej, lätt en stor förebild.
Nu ska jag kolla på andra förebilder, Stylisterna nästa!



Dagens val




Såhär har jag sett ut idag och så fick ni er en närme titt på byxorna.
De är de där perfekta utsvängda jeansen som jag har letat efter ett bra tag. När man då hittar dom för 50 kronor känner man sig mer än nöjd.
Dock var det flera månader sen jag köpte dom, har bara inte hunnit sy upp dom förrens nu.
Nu ska jag hoppas på att jag inte blåser iväg på vägen ner mot Konsum, tur att det inte är så långt.
När jag har handlat väntas special K med mjölk och bokläsande.


Njut medans du kan

Nu är lamporna släckta och ljusen tända i min lägenhet. Tror nog inte det finns mycket mysigare stunder än dessa.
Tror även att datorn ska få slockna nu så ska jag sätta mig och läsa lite och förhoppningsvis prat om allt mellan himmel och jord med min allra bästaste bästa vän. Vi hörs mer imorgon!


När killar från det förflutna plötsligt tar kontakt är det då man ska krossa alla fönster, slå in hans dörr och låta honom veta att inget är som förr?-
Det lär vara frågan som håller mig uppe timmen längre inatt.

Är det lugnt om jag kallar dig baby?

Före och efter bild på min nya babe, 80 kronor på second hand är inte så farligt!

Före


Efter


Hel nöjd tjej! Byxorna jag fixade idag får ni troligen se i morgondagens outfit.
Up next, städning och matlagning följt av ansiktsmask och penseltvätt, precis som en helt vanlig söndag.

Livet på landet.

Idag var jag uppe med tuppen, tycker jag iallafall. Sover inte så jätteskönt här hemma hos mina päron. Men det gör ju bara att jag får ut ännu mer av dagen!
Idag uttnyttjar jag att jag har tillgång till symaskin så det sys om för fullt. Resultat får ni se antingen ikväll eller imorgon. Vi hörs!



Live like heaven is on earth

Kan inte säga annat än att det går riktigt bra nu, eller snarare det känns riktigt bra nu. Fast har fortfarande inte smält allt som hänt under veckan men en sak är säker, jag kommer leva på det ett bra tag framåt.
Mitt självförtroende har verkligen fått sig en knuff och motivationen finns där äntligen.
Idag har det pluggats, övningskörts och bara levts. Sådär lagom och effektiv helg. Det är inte bara motivationen som är på topp, inspirationen är likaså vilket har gjort att det har letats en hel del inspirationsbilder idag. Nu känner jag mig redo inför en härlig vår och sommar. 2012 kommer nog inte bli så dålig ändå, kanske blir det sådär jättebra.


Att hålla inne glädje är precis som när man går på sin raka linje på fyllan, omöjligt

Idag kan nog ingen gå miste om min glädje. Det har dansats, hoppats, sjungts och skrikit på min vindsvåning. För idag, idag har jag med en artikel i tidningen. För mig är det ett stort steg mot min stora dröm!


Det försvunna minneskortets återkomst

Pinsamt.. efter två minuters letande hittade jag minneskortet. Bjuder er på några bilder från förra veckan. Up next, Stylisterna.




Ingen vidare kombination.

En riktigt dålig vecka följd av en riktigt stressad vecka= bloggen lider. Inspirationen lider iallafall inte, den är på topp.
Men mitt minneskort till kameran är som bortblåst, kaoz.
Det blir mer update imorgon för ikväll har jag fullt upp med att vara både frisör och pizzabagare, hur ska detta gå?
Imorgon får ni förhoppningsvis också se en härlig överraskning!!

Gofrukost på menyn


Japp idag stod det gofrukost på menyn för att fira att jag är ledig. Nu känns det däremot som att jag kan rulla fram!

Gilla läget

Dålig uppdatering de senaste dagarna, har inte mått så bra och det är såhär det förblir tills jag mår bättre.
Tror inte att någon orkar höra massa deppinlägg, vi hörs!


My my-self and I, all day all night

Idag har varit en då jag bara har gjort precis vad jag har velat och bara slappnat av. Detta pågrund utav att jag kunde pusta ut efter redovisningen och inse att vi inte har några större läxor på ett bra tag.
Det resulterade i en snabbis på stan där jag hittade min kärlek som ska pimpas en aning, som jag har letat och äntligen funnit den rätte!! haha
Efter det gick jag hem, ritade lite inspiration och började även på ett nytt vårcollage. Nu på kvällen har jag också kollat på Stylisterna och kollat runt efter inspiration på datorn. En inspirationsdag helt enkelt!
Nu blir det snart bb för att sedan släcka lampan och försvinna i mina egna tankar. På senaste tiden har det blivit en av de bästa stunderna på hela dagen, när jag får ligga i mörker och lyssna på tystnaden, haha jag tror jag börjar bli lite väl ensam.

Ny vecka med nya möjligheter



Och såhär ser jag ut idag, nu kör vi på redovisning i skolan!

Söndagsrutiner


Sitter och har ansiktsmask och ska snart tvätta mina sminkpenslar, en äkta söndag med andra ord!

Fet kväll

Ojoj dålig uppdatering men jag har fullt upp att umgås med massa fina människor. Kvällen igår kan inte beskrivas som annat än fet!
Härlig förfest med massa saknade vänner, en bussresa som är aningen suddig, ballan med Björn Rosenström och vandring alldeles för sent längs okända vägar i Ryd med bästa vän, som vi förövrigt bara hade varit i en gång innan, ja det var min kväll det! Och kul hade jag!
När jag sedan lyckligt vis vaknade utan bakfylla, med en styck autograf på mitt bröst och utan röst var det bara till att sätta igång att plugga till en redovisning idag. När jag sedan vaknade till begav jag mig hem till lägenheten och det är där jag befinner mig nu.


Aningen sliten tjej med ny städad lägenhet och ett blåmärke av okänd anledning på rumpan, livet är allt bra ibland.

Taggilitagga, hörde jag tagga?

Sitter här och småtaggar inför kvällen, den kommer bli storslagen!
Just nu småfixar jag bara litegrann, har precis duschat och målat naglarna. För ovanlighetens skull var mina naglar lagom långa och  även jämnlånga så det utnyttjade jag självklart, med svarta tippar. Me like! dock hann jag inte ta bort överflödigt nagellack på bilderna men det ska bort. Det är även snyggt med svinkoppor!



Det är bara en gång man är ung, kvällen var tung

Dock vet jag inte om den var tung på ett bra eller dåligt sett, både och tror jag.
Men efter tre timmars sömn och vin till frukost känner jag mig ganska slut just nu. Idag har varit en riktigt härlig dag med skola som flöt förbi och mysfika med härliga vänner som verkligen betyder guld.
Bjuder på några fina bilder från gårdagskvällen.











Ni är fina ni <3

Ikväll ska det fumlas steniga gator fram på vingliga ben, bara för att det är torsdag

Idag kör jag på omsminkat vilket känns skönt när matte är det ända som står på dagens schema. Ikväll väntas det partaj med fina tjejer!
Igår använde jag även min hårinpackning med färgpigment, blev riktigt nöjd med färgen. Sparar pengar gör man också.






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus