Dagens val och en fet helg

 
Kärlek till stativet och fjärrutlösaren! Nu kan jag äntligen göra precis som jag vill. För stunden sitter jag och kollar tåg tider till Kalmar, återvänder till Öland någon gång under morgondagen om allt går som planerat. 
Helgledigt är det också. Det gillas enormt! Har nästan inget alls planerat, endast att chilla galet vilket min kropp verkligen skriker efter. Det känns som att jag gått och hållt andan hela veckan för att klara av det. Inombords är jag obeskrivligt trött. Som tur är har veckan gått fort och det känns fortfarande som att det var midsommar igår.
Trots detta finns ett enormt festsug där inom mig, men det får vänta tills nästa helg! 

Upp och hoppa

Idag har jag varit på resande fot hela dagen och det har ni fått lida av. Efter jobbet idag begav jag mig in mot staden för att mysa runt bland reagalna söta människor och träna för att sedan möta upp mamma och kolla in en fin väns nya crib. Ni förstår att jag haft det bra va?
Sen har jag också blivit ett stativ och en fjärrutlösar rikare under dagen. Nu jävlar kan jag äntligen fotografera på riktigt! Feeling good bro.
Dagens snackis i fikarummet på jobbet idag var att rysk vodka tydligen ska vara mycket mildare än vanlig vodka. Ännu ett ämne som jag inte riktigt vågar yttra mig inom. För hur skulle kommunstyrelsen reagera när jag berättar att vattenmelon vodka ger min mun en så kallad munorgasm, att jag i snitt klipper en eller två flaskor i månaden och att jag kallas sveparn av min familj? Skulle de sätta kaffet i halsen eller kasta ut mig direkt?      

Varför landa när jag flyger fritt?

 
Nu är jag åter hemma igen och jag måste vara flera kilo lättare då jag lättat på hjärtat en gång för alla. Lite granna iallafall. Nu saknas bara ett brev till från mig själv till mitt hjärta sen är allt på plats! 
Att sitta nere vid en sjö med vattnets vågor brusandes i bakgrunden och bara snacka om allt mellan himmel och jord kan nog vara bland det bästa som finns. Var hade jag varit om jag och min bästa vän inte hade insett att denna plats var just så bra när livet krånglade under sommaren 2010?
Nu ska jag snart gå och dra en skön sov. Ni tycker om min fina finne i pannen va? Det gör jag iallafall! Och på tal om det, har ni sett att mina ögon är olika?

Outfit- Nostalgiska nostalgi

 
Idag bjuder jag er på en slapp outfit då garderoben här hemma hos mina föräldrar inte har så mycket att erbjuda.
Under mina fyra timmar på jobbet fick jag idag syssla med det som jag under det senaste året har gått och blivit löjligt förälskad i, att få sitta och bläddra runt bland bilder som skriker perfektion och sedan redigera. Att göra toppbilder till hemsidan stod på dagens to do-list.
Efter jobbet tog jag bussen och traskade sedan hemåt med nostalgi långt in i hjärtgropen. Att jag för ett år sedan gick den vägen varenda eviga dag känns för mig overkligt. Läste tidningen på vägen hem och filosoferade lite extra.
Nu ska jag snart åka till frugan min, vi höres!

Rösta eller dö

"http://designyourhandbag.nelly.com/?bag_id=9583" "http://designyourhandbag.nelly.com/uploaded_images/541693686_1340730009.png"
 
Ni har kanske inte missat att Nelly har en tävling där det gäller att designa sin egen väska?
Det har iallafall inte min superfina Emma gjort, och ska inte sticka under stolen med att hon har lyckats väldigt bra med sin väska.
Nu behöver hon bara era röster mina finisar!
Något som även bör tilläggas utöver att väskan är riktigt snygg är att hon ska beställa ett par skor(!!) så kom igen att rösta!!
 
 
 

Dagens jag

 
Även idag kallade jobbet på mig. Börjar mer och mer komma in i det nu och kan redan nu dra slutsatsen om att semester, byns senaste skvaller och hur förjävliga dagens ungdomar börjar bli är något som är på allas munnar minst en gång om dagen om mina tre. Men jag gillar det. Just det faktum att jag är en av de förjävliga ungdomarna och att inte så många utav personalen förstår det får mig att skratta inombords.
Efter jobbet krängde jag en kycklingsallad och träffade en fin vän. Det blev filmtittande och ett tappert försök att förmedla vad som pågår inom mig.
Resten av dagen ska jag bara chilla galet som den förjävliga ungdomen jag är. Puss på er!

Hjärtat längtar ut.

Har sedan helgen haft en konstig känsla inom mig. En känsla som för en gång skull inte gör ont utan bara känns oehört tung samtidigt som jag känner mig helt tom. Jag är mindfuckad.
Det var när jag fick frågan om varför jag har en sådan hård utsida, framför allt mot killar av en näst intill främmande som det slog mig att jag istället för att som vissa leta efter kärlek bygger upp en slags mur för utsidan. En mur som jag inte vill att speciellt många ta sig förbi. Jag har kännt mig smart och stark som gjort det. Men i just den stunden slog det mig hur svagt det är.
Jag har alltid varit den som aldrig berättar hur jag mår för någon, inte ens för mina närmsta vänner. Varför vet jag inte. Jag lever bara med känslan av att ingen bryr sig även om jag är mycket väl vet att jag har ett fler tal vänner som förbrilt försöker komma förbi min mur. 
I lördags natt fick jag ännu en gång motsatsen bevisat när en kille för första gången frågade hur jag mådde på riktigt. Att ett sådan liten mening kan röra om så oehört inom en människa var i mina ögon omöjligt. Men nu sitter jag här med ett hjärta som längtar ut, som vill berättar hur det känner, som vill visa att allt inte är perfekt trots att det yttre låtsas som det.
 
Så frågan jag ställer mig, vad har hänt? har jag kommit till det kapitlet i mitt liv som jag väntat på så länge där jag äntligen kan öppna mitt hjärta för mina nära istället för att lämna de utanför under en midsommar helg på Öland bland alkohol och random människor? - Det är en fråga som i nuläget inte har ett svar.
 
Och helgens allra största frågetecken, om man lägger sju olika sorters blommor under kudden på midsommaraftons natt och sedan inte drömmer om någon betyder det då att man kommer att leva forever alone resten av livet? (känn ironin i den sista frågan)
 
Men som ni märker stiger frågorna mig upp över öronen i nuläget.
 
När jag bakfull slog på datorn och blev bländad av min bakgrundsbild blev jag bara ännu mer fundersam kring min hårda mur.

I have the time of my life

Efter två dagar fyllda med nästan konstant alkoholintag och nästan ingen sömn var det inte så konstigt att jag slocknade på soffan direkt när jag kommit hem ifrån ölandet igår.
På tal om Öland passar namnet ganska bra in på helgen. Det dracks kriminella mängder öl och smakades på en och en annan ny drink. Det smaka allt från att käka gran till att drick saft. 
Och jag säger bara det att vi hade det l ö j l i g t roligt! 
Det bästa midsommar jag varit med om helt klart. alla kategorier.

Vi klädde midsommarstången, åt en minst sagt förbannat god midsommarmiddag, drack, badade nakenbad långt in på småtimmarna både när det var mörkt och ljust ute, träffade en hel del nytt folk, sprang runt i ett klassiskt midsommarväder och mycket mycket mera.
 
Under helgen fick jag faktiskt även bevisat att alla killar inte är totala idioter. Visserligen fick jag även bevisat att vissa killar är större idioter än vad man tror så det väger väl jämnt.
Med detta i bagaget lämnade jag och mina fina vänner Öland för denna gång. Jag med en aningen tyngre känsla inom mig och alldeles för många tankar snurrande i huvudet.
 

Dagens

Sorry för hemsk update. Men får skylla på att jag haft fullt upp med att ha så grymt jävla roligt som även har resulterat i att jag är grymt jävla sliten! Att känna sig bakis på jobbet är ingen höjdare.
Jag försökte även att uppdatera igår. Men just i den stunden varjag för trög för att förstå den nya blogg.se.
Mer om min helg kommer senare!

Midsommar @ Öland

Ikväll ska jag lägga mitt senaste projekt som relationscoach åt mina vänner åt sidan. I helgen ska jag kolla på bara överkroppar och tatuerade armar och njuta av livet.
Jag välkomnar varmt midsommar med öppna armar och en blödande bula på huvudet!


Salladskingen är stoltare än tuppen

Idag avslutade jag min första jobb-vecka och krängde veckans första sallad. Ska jag hinna med två till för att hålla mig till min standard? Kanske ska starta ännu en blogg där jag bara recenserar sallader. Jag är trots allt salladskingen. 
Efter min vanliga dos av sallad tog jag bussen in mot den vanliga staden för att gå en snabbsväng längs de gamla vanliga affärerna med reaskyltar lockande i varenda fönster. Hittade lite smått och gott som jag delar med mig av framöver.
Mest åkte jag in till staden för att packa med mig saker hem till helgen. Midsommar helgen har äntligen anlänt och imorgon beger jag mig med fint sällskap till ölandet! Tagget är redan på plats!!!
Idag trillade även betygen in till postlådan här i Hensmåla. Resultatet är något som jag för första gången sen jag började få betyg faktiskt är nöjd med och fy satan vad jag har kämpat för det! Ett vg och resten mvg är inte så illa pinkat som min pappa snart kommer säga när han får se de, kan ni också era föräldrar utan och innan?

Mitt sommarjobb

Precis som väldigt många ungdomar i min närhet arbetar jag under tre veckor inom kommunen. Jag trodde det skulle suga. Fel som bara den hade jag. Under tre veckor jobbar jag på informationsavdelningen där jag får redigera hemsidan, fota och även lära mig hur det går till i en kommun. Jag tvivlar på att jag hade kunnat få det mycket bättre.
Jag tycker om när man lär sig saker som man sedan har så stor användning av i framtiden, vilket jag har nu. Dessutom kan jag inte låta bli att inspireras och drömma ännu lite till om framtiden.

Livets alla kontraster

Dagen blev precis som förväntat, galet chill! Gled runt i cabben med pappa, solade och läste samtidigt som jag kollade runt på  internet. Multitasking is the shit!
Det framgår även tydligt att det har väckts en liten stadsbrud inom mig. Det känns underligt när man helt plötsligt behöver ducka för att inte få fåglar i huvudet, koka upp vatten för att ha fotbad (det fanns inget varmvatten just då) och få panik över gigantiska ormar. Ja det är sånt jag sitter och filosoferar kring när jag sitter här med nybadade fötter och ricinolja på ögonbrynen samtidigit som jag försöker undvika tanken på att jag har laxeringsmedel i fejjan.
Hoppas att bilderna visar ormens riktigt storlek. Ormjäveln var gigantisk!

Outfit- Just so damn simple

Ännu en dag på jobbet är nu avklarad. Utan några större svårigheter. Jag berättar mer om mitt sommarjobb senare ikväll. För idag, idag ska jag bara leva! 
Kan inte säga annat än att livet känns mer än bäst när man efter jobbet blir upphämtad och själv får sitta bakom ratten medans man glider omkring nercabbat i strålande solsken genom byn som för ett år sedan betydde så mycket mer. Nu ropar den bara ut nostalgi.
Nu sitter jag ute på balkongen och försöker att en gång för alla bättra på brännan. För att hjälpa mig att stå ut i värmen har jag Elsas hemlighet till hands. Ganska gött va?
Idag har jag en känsla inom mig. En bra känsla. En känsla om att ta så jävla lätt på allt. Idag är det jag som bestämmer över mig och mitt liv.

Du lever bara en gång

Det har även idag hänt grejer. 
Efter jobbet och en välförtjänt powernap bestämde jag mig att det var dags att flytta in mina saker på riktigt och inte längre vara en gäst i mitt riktiga hem! Fint blev det. Insåg även att jag faktiskt har en helt egen toalett alldeles bara för mig själv.
Lite senare, närmre inpå kvällen begav jag mig till Sarisunderbaris. Årets första dopp stod inför oss! Nyktert det vill säga. För min del har det blivit ett par berusade badtillfällen på senaste. Känns nästan bäst så. Då är det inte kallt.
Sara bestämde sig även, som grädden på moset att bada i baddräkt vilket var en vakcer syn vill jag lova.
Nu ska jag gå och ge sängen en omgång och läsa ett par kapitel i Elsas Hemlighet. Såg även att jag fått ett par kommentarer och tack fina ni! tack så jättemycket. Ni anar inte hur det värmer. Keep on going!

Foto del 2- Droppbilder

Igår förvandlades även hela huset till en ända stor fotostudio där hemmagjorda reflektionsskärmar, olika sorters plåtar och en himla massa vatten var utspritt överallt. Jag testade för första gången på att fota klassiska droppbilder. Bilderna fick klarar sig undan redigering. Det var jag för lat för.

Mitt val idag

Dag två på sommarjobbet avklarat! Kan absolut inte klaga. Pengarna rullar in samtidigt som jag lär mig så otroligt mycket viktiga saker inför framtiden.
Det känns som att detta lovet kommer slå varenda litet lov jag haft tidigare i mitt liv. Jag, Julia Ericsson kan slappna av!

Foto del 1- Naturbilder

Idag kliade det i de kreativa delarna inom mig. Har ägnat stora delar av dagen med kameran i min hand. Gud som jag har längtat efter det. Just när jag vandrar omkring på gamla ställen som jag inte hunnit med att ens tänka på när jag bara varit hemma någon helg då och då så känns allt faktiskt minst sagt sjukt underbart! Det är skönt att lämna staden för att känna på lukten av koskit i några veckor.. försöker jag åtminstone intala mig själv.
Resultatet av min dag med kameran delar jag in i två delar, först ut är några naturbilder!

Dagens outfit- freedom

Äntligen slipper vi alla tråkiga outfitbilder från en och samma trånga lägenhet! 
För några få timmar sedan avslutade jag min första arbetsdag på sommarjobbet. Kan inte säga annat än att jag har lyckats få världens allra bästa sommarjobb! 
Idag har jag inga större planer mer än att bara ta det lugnt, göra mig hemmastadd i mitt gamla rum och njuta av att jag har två härliga månader framför mig med bara det jag vill fylla det med!
Mer update kommer senare. I sommar har jag nämligen tänkt förmedla allt det jag egentligen vill till er!

Tell the world I'm coming home

Sitter fortfarande på ölandet och blandar designknåpande med läsande. This is life! 
Om bara några få minuter går volvon mot mina hemtrakter. Nu när dagen jag fasat för så länge väl är här känns det ändå helt okej att bosätta sig hos mamsen och papsen för några veckor.
Men allra först blir det ett stopp hos min bästa vän. Det var ett tag sen vi sågs nu.
Vad tycker ni om den nya headern fresten????? hiss/diss? tell meeeee!! /desperat brud som är aningen uttråkad

Det går bra nu typ.

Kvällen igår spårade ur rejält och blev succeeeeee som Björn Gustavsson hade sagt. Roligare än vad jag hade igår var det bra länge sen jag hade.
Jag var glad. Jag var fri. Jag var precis lagom berusad. Perfektion.
Bortsett från att Sverige förlorade, fast jag bryr mig inte något om det ändå.
Så vad hände under min första sommarlovskväll? Eller vad hände inte?
Det blev spontanpicknick i en rondell runt tre tiden, liftning, bad i fontän m.m. Kunde inte blivit bättre! 
Har ännu en gång fått bevisat att jag då fan har världens bästa vänner!
Just nu sitter jag på ölandet med ems sittandes i vagnen bredvid mig. Medans alla andra super bort hjärnceller på baldershage kör vi på chill till tusen!

Dagens outfit- det doftar sommar

Detta var min skolavslutningsoutfit det. En outfit som har bytts ett flertal gånger under dagens lopp. Det var såhär jag såg ut min sista dag i ettan iallafall.
Och det klyschiga citatet om att om man vill vara fin så får man lida pin passar perfekt in i sammanhanget. Jag trotsade nämligen mitt skoskav och drog på mig samma döläckra klackar idag igen.

Sommar fucking lov!

Pmshumöret har gett sig iväg. Dagen har varit perfekt!
Min klass och jag gav idag gärnet i betygsjakten och lyckades ta andra platsen tack vare fjäsk och en jäkla massa skillz. Och en bra ledare om ni frågar mig.
Det känns förbaskat skönt med ett fett sommarlov framför sig.. och ett stipendium för mitt slit känns bara ännu bättre! 
Jag invigde sommarlovet på ett mysigt fik med de bästa klasskamraterna man kan tänka sig och efter det en middag med mamsen min.
Nu ligger vinet på kylning och ett halvt glas står framför mig. Ikväll kan vad som helst hända för idag, just idag har sommarlovet börjat!! Jag och mina vapendragare ska låta kvällen bestämma vad som händer. Men först upp på listan står iallafall fotbollskväll!! Skål mina vänner!
Ser vi inte förbannat hårda ut?

Det kliar i fingrarna och vattnas i munnen

Mitt pmshumör vägrar ge sig. Jag vill slå något hårt i en totalt oskyldig persons huvud och säga något allmänt taskigt och onödigt. Kan inte annat än be till gudarna att det går över tills imorgon.
På grund av mitt humör byttes studentfirande ut mot hämtmat och one tree hill, riktigt gött vill jag lova.
Utöver att det luktar nybakat ända upp till min vindsvåning vilket gör att jag också vill ha en ugn att baka i när jag är arg så har jag lyckats med det omöjliga, att få skoskav under fötterna!
Kunde inte hålla mig undan att inviga mina snyggingar som jag skulle ha imorgon. Nu kan jag inte ens några par skor på fötterna.
Ja, ni märker ju att det inte riktigt är min dag.. eller snarare sagt dagar!! 
Men men, nu ska jag dra en sov och se vad morgondagen har att erbjuda. Puzz
Har haft sådana klassiska fuldagar de senaste veckorna så att jag bara vill dra en sopsäck över hela mig. Men imorgon. Då ska ni få se. Då ska jag vakna med ett leende på läpparna och hoppa upp ur sängen för en allra sista gång. S o m m a r l o v.

Mycket att göra med lite tid

Idag har jag minst sagt hunnit med att göra saker. I'm a multitasker yeah buddy!!
Utöver skolan har jag både hunnit med att städa hela lägenheten och tvättat all smutstvätt som har legat och ruttnat i tvättkorgen allt för länge. 
Jag har även hunnit med att, om möjligt göra min kropp ännu tröttare genom att promenera med fint sällskap av Emma runt sjön.
Har också hunnit med att laga mat, diska och en hel del andra sånna tråkiga sysslor. Damn I'm good.
Separationsångesten mellan mig och min älskade fina lägenhet bara växer inom mig. Det känns som att jag förbereder mig på att flytta härifrån föralltid. Det känns hårt. Riktigt hårt. 
Kommer vara ifrån mitt guldställe de tre första veckorna av sommarlovet.. om jag klarar det förstås.
Nu ska jag ta mig en dusch och fixa till mina naglar, vi hörs!

Framtidslycka och separationsångest

Dagen har varit totalt upp och ner. Jag har varit allmänt bitter och jävligt lycklig på en och samma gång. Jag har varit allmänt irriterad och fått enorma rysningar av alla lyckliga studenter. Även detta på en och samma gång.
2 år sen är jag där (!!!!) Då börjar livet!
Emmas hår blev iallafall bra, ganska mycket bättre än mina ögonbryn som ligger och gnager på mitt samvete. För mig är ett par simpla ögonbryn enormt viktiga och nu ser de allt annat än bra ut. Just därför påbörjar imorgon en jakt på en bra och billig brynfärg.
Hur gick skivstångspasset då? Jag kan ju säga att mina armar och ben aldrig tidigare har skakat så mycket samtidigt förut. Var totalslut efter en kvart. Just därför var det helt okej att cykelturen både tog en och två minuter längre än vad det brukar och att jag intog chilläge direkt när jag kom hem. Jag hade gjort mitt liksom.
Nu ska jag ge sängen en natt den sent kommer glömma (eller något). Vi hörs imorgon!
Premiärinvigde min fin klänning som har hängt i garderoben och väntat alldeles för länge idag. Rackans fin om ni frågar mig.

Godmorgon världen

Ledigt för min del idag. De lyckliga treorna springer nämligen ut idag och självklart kan jag inte låta bli att önska att det istället var jag som stod där och skrek ut min lycka och grät i floder för att allt var över.
Istället för det åt jag en äckligt god frukost. Det är ju trots allt en av de bästa stunderna på dagen.
Idag ska jag hinna med att slinga Emmas hår, kolla på studenter och köra på ett skivstångspass (haha jag på ett skivstångspass???)
Och någonstans däremellan bestämde jag mig precis för att ändra om lite här på bloggen, det är väl aldrig fel?
Allt detta gör jag med svarta fula ögonbryn. Dagens läxa: färga inte ögonbrynen samtidigt som du kollar på fotboll. Blir det spännande glömmer du bort tiden.

Precis som ett äkta par ska vara

Sitter just nu och kollar på den omtalade fotbollen med frugan min. Eller jag sitter och färgar mina bryn och fransar samtidigt. Precis som ett sant äktenskap ska vara.
Jag som kvinnan. Sara som mannen. Precis som det ska vara!


Dagens outfit- keep on going

Är inte på slutspurten på riktigt nu. Det återstår 3 simpla dagar i skolan tills ett långt jävla sommarlov väntas! Jag har på känn att just denna sommaren kommer bli något utöver det vanliga. Och då menar jag på ett positivt sätt.
I skolan händer det inte allt för mycket nu för tiden. När jag trotsat regnat och gått hem väntade kassar med mat på mig när jag kom innanför dörren. Min snälla lilla pappa hade handlat åt mig.. med order från mamma men ändå.
Nu blir det dessvärre väldigt svårt att välja vad jag ska laga för något. När jag levt på att slänga ihop det sista som kylen och frysen har att erbjuda i flera veckor känns detta minst sagt annorlunda.
När jag kom hem kände jag även för att vara lite duktig. Det slutade med en ansökan till ännu ett sommarjobb. Märks det att jag gillar att pressa och sätta mig själv på prov? Kan inte undgå kicken. Ett A i svenska  har dagen även innehållt. Livet känns oförskämt bra för tillfället.
Nu väntas yoga och sen en runda på stan med en saknad vän.

Hey I heard you were a wild one

Att få bli ett sant rockfan och tio år äldre för en helg är sånt som gör livet värt att leva. Jag talar självklart om Sweden Rock dit jag drog med min bästa vän och vår privatchaffis (låter ganska glassigt va????)
Kvällen blev precis som förväntat riktigt härlig. 
Härligt folk, alkohol och bra väder. Bättre försmak på sommaren går nog inte få! 

Det är så härligt att bara få leva utan några måsten och busa hur mycket man vill. Dock tänker jag inte avslöja allt för mycket här.. men man lever då rakt bara en gång! 
Det resulterade i att vi hamnade i ett okänt bagage på en uppblåst luftmadrass med främmande killar och gratis öl, min bästa vän och jag. Och lyckas man få en kille att snacka om ångest över att inte ha fått barn på en rockfestival då har man fan lyckas, all cred till dig Sara! 
Under vår festivalvisit hann vi även med att springa på tenny från bb, käka langos, spikat planer för midsommar och snacka med våra blivande män.

Detta var bara lite av vad helgen har erbjudit. Nu plingar micron och visar att mitt te är färdigt. Premiärdoppet i havet inatt har satt sina spår. En läxa jag lärt mig- få aldrig för dig att bada mitt i natten i onyktert tillstånd, du känner inte om det är varmt eller jävligt kallt! Puss så länge!
Får bjuda på en bild från förra årets Sweden rock samtidigt som vi taggar inför nästa!

Med bollar i luften rullar det på snabbare

Känns som att det är många bollar i luften och lite tid till datorn nu för tiden. Som tur väl är så är det roliga bollar i luften, äntligen. 
Sommarlovet står för dörren och ännu närmre än det står Sweden Rock. Vet dock inte om det bara blir lördag för min del, men vad fan gör det?
Nationaldagen firades så svennigt det bara kan bli, på Ullared. Därför har jag en hel del att visa er. Nästan så att jag spricker faktiskt. Men det får ni inte se förrens tidigast söndag om jag känner efter rätt.
Imorgon väntas minigolf och student, ja ni märker ju att det är fullt upp!

Dagens jag

Får väl be så hemskt mycket om ursäkt för min frånvare, framförallt till mitt största bloggfan Ida Ahlin, you go girl! 
Nu är jag tillbaks, iallafall för stunden.
Helgen innehöll både mys, festligheter och en oväntad baksmälla som sedan övergick till feber och illamående.
Nu mår jag iallafall lite bättre och ikväll är det på att igen! Dock någolunda nyktert från min sida då jag för tillfället knarkar ipren. Vi vet nog alla hur snett det kan gå annars.
Under dessa dagarna har jag även kunnat bocka av två mål jag hade inom skolan och imorgon väntas Ullared med mina fina syster.
Livet känns faktiskt ganska bra trots ett värkande huvud för tillfället.
Nu ska jag redigera bilder i Illustrator för att fördriva tiden en aning.

Dag 16 Min första kyss

Äntligen helg igen, efter att spelat volleyboll som sedan flippade ur och blev till rugby slutade jag innan tio. Sedan dess har jag verkligen sovit ut och är laddad inför en härlig kväll med brudzen.
Min första kyss.. förutom de små pussarna på dagis ägde min första kyss eller det extremt fula ordet strul rum på ett klassiskt Tc-disco när jag gick i åttan.
Jag var inte sån som brydde mig så mycket om killar fram till den åldern.
Jag vet dock inte vad killen heter eller hur han ser ut, men mitt första strul var det iallafall! 
Ironiskt nog är just den där killen en av de bästa jag testat på.
Så ser du detta, ring mig omgående!!! .. nej riktigt så bra var det inte.
Nu ska jag iallafall dra mig mot konsum, vi hörs!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus