Här ska det rockas loss.

Usch idag är det verkligen en trött dag, men ändå ganska effektiv. Både gymmet och skolan gled förbi ganska lätt. Dock med ett ständigt sug efter sallad. Medans folk runt omkring går runt och är sugna på godis och kakor trippar jag runt och är sugen på sallad? Ja något fel måste det vara.
Nu ska jag och dammsugaren rocka lägenheten, det väntas ju festligheter och finbesök imorgon!


inspiration från weheartit

Hurtigt värre



Uppe aningen förtidigt, tacka Ida för det. Nu drar jag mig till gymmet iallfall, hurtigt värre!

Som en tråd genom mina tankar

Det blev en långrunda på helt nya vägar med kvällssolen skinande på mig. Det är skönt att låta tankarna springa iväg. Om man tänker efter är det nästan som att ha en hund som man måste gå ut och gå med. haha
Något annat som är på mina tankar just nu är en blivande piercing, vill nämligen ändra mitt utseende typ nu nu nu!
Tankarna går kring antingen en smiley piercing eller en vertical tragus, båda två är att dö för.
Eller kanske ska min tunga äntligen få ett smycke?
Nu blir det iallafall big brother och sovmorgon imorgon, gött!




Vad tycker ni?

jag glider mest omkring utan att förstå någonting





Ni får helt enkelt vända på huvudet om ni vill veta hur jag har sett ut idag jag har bråkat med bilden tillräckligt länge nu.
Skolan har rullat på som vanligt, det känns bra nu. Nu efter skolan har jag suttit och pluggat samtidigt som jag har raggat praktikplats. Förhoppningsvis har jag fått napp. 
Ska nog dra mig ut på en promenad med Björn Rosenström i öronen för att styra upp tagget inför lördag. Även för att jag inte orkade asa mig till gymmet idag, det får bli imorgon istället.
Nu ska jag iallafall dra mig, hörs senare!


Måndagsmys

Myser galet med fotbad samtidigt som jag kollar på Big Brother från igår och ett nytt avsnitt av Stylisterna, en perfekt måndag helt enkelt. Innan detta tvättade jag alla mina sminkpenslar, det glömmer ni väl inte att man måste göra? Jag tvättar foundation och concealerpenslarna varannan dag och resten en gång i veckan.



Jag har en snygging i källaren

Hela dagen har bestått av att kämpa emot tröttheten för fy vad trött man har varit. När jag kom hem vällde tvätten över i tvättkorgen vilket resulterade i några maskiner.
Och det var när stod där nere och tyckte synd om mig själv som jag insåg, Jag har en snygging i källaren!! Damn var har han hållt hus sen jag flyttade hit? Nu blir det garanterat roligare att tvätta.
Det har varit så skönt att äntligen få komma tillbaka till lite rutiner och mitt egna place. Dock ganska svårt när man bara kan använda fel hand då svinkopporna vägrar att ge sig. Men är det något jag har saknat efter en vecka hemma så är det att laga mat, tro det eller ej.




Dagens




Dagen i bilder









Har haft fullt upp hela dagen, nu är jag äntligen hemma i lägenheten och redo för en vecka jag har längtat efter!

Dagens outfit







Tre snabba, nu drar jag till Karlshamn!

Den lilla svarta

Ikväll är en perfekt kväll för att exptrementera och gå loss med lite skuggor. Ikväll valde jag att testa på en klassisk svart sotning fast med bara en skugga vilket blev helt okej även om jag hellre använder flera.




Njuter av livet

Försöker njuta av det sista utav ledigheten. Kunde inte bestämma vad jag skulle göra ikväll så det slutade hemma i soffan vilken ofta kan vara väldigt skönt. Jag känner ändå inte för att göra något speciellt, vill känna tagg, tagg, tagg!! Vid denna tiden om exakt en vecka befinner jag mig i dimman och den bästa kvällen på länge har jag precis framför mig, den känslan är något jag kommer leva på hela veckan. Att äntligen få träffa allt gammalt folk som det var alldeles för länge sen man såg. Dans, Musik och aningen runda fötter är vad kvällen kommer bestå av, och Björn förstås! Nu ikväll har jag varit ute med pappa hos fåren och tagit lite kort, ibland är det skönt att vara precis som man var för 2 år sen.





Om jag bare visste

Ja, om jag bara visste att våren skulle välja att titta fram för första gången iår just denna veckan hade jag även packat ner lite vårigare kläder och solbrillorna hade fått åka på. Nu var jag ju aning bakfull när jag packade så får väl skylla på det när jag nu märker att det närmsta och lättaste fick åka ner i väskan. Det är ju bra att vara efterklok. Dock är jag ändå inte på något större humör för att gå ut eller överhuvudtaget göra något alls. Varför måste humöret sjunka nu när graderna stiger?

Att sätta guldkant på vardagen

Åh, det känns ganska jäkla underbart att vara hemma hos päronen och få nybakade scones när man vaknar!


This was me today





Såhär såg jag ut idag när jag trevade runt påstan, tyvärr utan någon jeansjacka. Men jag hittade iallafall en ny secondhandaffär som jag aldrig lagt märke till innan.
Nu ska jag snart dra mig till Sanna för kongomys i hennes jacuzzi, det mina vänner är något jag kallar kvalitetstid!

Staden väntar

Nu ska jag snart fixa till mig lite för att sedan dra mig in mot staden och träffa fina klasskamrater som man inte kan vara utan allt för länge. Jag ska även försöka hinna med att titta i några secondhandbutiker, är nämligen på jakt efter den ultimata jeansjackan.
Men först ska jag dega vidare i soffan en liten stund till, sjukligt gött. Jag har även tagit tag i sommarjobbsdjungeln, lite iallafall. Ska skicka in anmälan senare idag, duktig tjej!





Inspiration


Just a simple colour with thousands of fresh thoughts


Man hoppas på att våren läker de flesta såren







Bjuder på några bilder som jag tog idag och gud vad vädret är efterlängtat!
Idag har det pluggats på högvarv dock utan större framgångar. Snubben jag mailade med lite frågor måste nämligen har förväxlat mig med någon forskare för så många okända ord har jag nog aldrig sett i hela mitt liv.
Men men, hoppas på det bästa.
Nu ska jag sätta mig och läsa det nya numret av Egoboost som kom ut i veckan, jag tror på ett toppennummer!
Sitter även och småtaggar inför kommande veckas festligheter. Det ska nämligen bevisas varför man lever!
Hoppas att jag får uppleva det utan svinkoppor i fejjan dock.


Som att det inte var nog.

Nu har jag precis kommit hem och testar på att blogga från mobilen. Som om det inte var nog med att jag redan är sjuk och tack vare min förkylning ser ut som ett äkta fuckface så har jag nu även lyckats få svinkoppor som gör sjukligt ont!
Nu ska jag försöka plugga lite och sen gå ut och knäppa några kort i det fina vårvädret


Hörs när jag kommer hem.

Sitter och chillar hos eeems nu, vi hörs mer när jag kommer hem efter att ha varit på vårdcentralen, puss!

All those shoes.

Här är en bild på mina nya godingar. Jag vill inte ens tänka på hur många skor jag skulle haft om jag var 10 centimeter kortare, det skulle varit skrämmande!

Roadtrip med mannen i mitt liv.

Sådär ja nu har hem kommit hem från vår lilla roadtrip, mannen i mitt liv och jag. Det bar in till staden där vi bland annat lunchade på Sandy's, riktigt gott må jag säga! Sedan drog vi vidare och kollade på massa kök, kök och kök. Det håller ju på att ske en extrem makeover av våningen under mig.
Efter det var det min tur att välja vad vi skulle göra. Det slutade i skoaffärer. Antar att papsen och jag inte riktigt har samma intressen, mina är snäppet bättre.
Kunde iallafall inte hålla fingrarna borta från ett par enligt mig apsnygga skor. 199 kronor är ett fullt överkomligt pris. Bilder kommer sen.


Såhär har jag sett ut idag(sminket höll förvånans värt bra). Det blir inga vidare roliga outfits nu när jag är hemma hos päronen, orkade nämligen inte dra med mig hela garderoben hem.

Sänghäng är återupptaget

Japp, mitt sängmode är återupptaget och jag ligger här och myser ner mig i värmen med halstabletter i mängder. Imorgon väntas en liten roadtrip med Pappa och det är inte vem som helst som håller i ratten, denna gången är det jag! Är faktiskt ganska rädd för att köra nu när det är snö och äckelväder men det är sånt man får ta.

Kom på innan att jag glömde visa några småsaker jag köpte i Kalmar


Det blev även två nagellack och nya ögonbrynsknivar. Dock är det ena nagellacket riktigt rosa istället för rött som bilden visar, lurifax där.
Har ni aldrig testat ögonbrynsknivar? Om inte, do it! Jag är sån som totalt struntade i att plocka mina ögonbryn pågrund av smärtan eller ja det är ju olika för alla, fram tills jag hittade dessa. Totalt smärtfritt med exakt samma resultat och för ett klart överkomligt pris, verkligen ett tips där!
Har faktiskt visat flera utav mina vänner dem och de har fastnat direkt! (om de inte dragit åt fel håll och det har börjat blöda dvs)

Nej jag var inte alls ful eller så

Bilderna får tala för sig själva, jag är fortfarande i chock, varför sa ingen att jag såg förjävlig ut? xd
Haha nu hinner jag inte lägga upp fler för nu kom pappa hem och ska köra mig till Sara nu, ni får nöja er så länge!

Nyklippt tjej



Ja ingen sovmorgon idag inte, var uppe med tuppen och åkte till frisören. Det syns kanske inte så mycket men för mig är det rejält mycket kortare. Men det behövdes.
Idag har jag även fått en uppgift av min pappa, nämligen att rensa hans dator och det är först nu jag insåg, hur fan har jag sett ut!? På datorn finns nämligen massvis med bilder på mig för ungefär 3-4 år sen.
Kanske lägger upp ett par senare så ni får er ett gott skratt!

Senare väntas The sims-spel all night!

Nyinköpt på IKEA

Detta var det jag hittade på ikea idag, plus en lampa men den får ni se när jag har plockat upp den i lägenheten istället.
Hittade ett grymt syetui som består av det mesta småsaker som man behöver för att pimpa kläder litegrann så nu ska det fixas!




New in

Idag var det verkligen min dag förutom att jag håller på att bli sjuk. Hittade verkligen endel fynd idag som jag letat efter en lång tid vilket är sjukt bra!
Idag har jag även bestämt mig för att ge mig själv utegångsförbud (har ju aldrig haft det så måste testa) haha nejmen jag ska iallafall inte festa och vara ute och springa om nätterna förrens jag har blivit helt frisk. Balders är ett undantag! På tal om balders så måste jag börja göra om min klänning som jag ska ha då. Men nog om det, här är det jag hittade idag.


Kan inte säga annat än fynd! fynd! fynd! Linnet kostade mig 30 kronor, skorna 99 och de båda armbanden 59 kronor ihop.




Skorna är det jag är mest nöjd med. Ser inget annat än ren kärlek i dem. Jag har nämligen letat efter de perfekta svarta, enkla pumpsen i långt över ett år utan någon framgång. Jag har köpt hem säkert mer än fem par olika som sedan åkt tillbaka till affären igen. Har även stått och dreglat över dessa skor innan men då var priset lite väl mycket för min plånbok.
Men idag bestämde jag mig för att strunta i priset och bara köra på och det var då dom stog där, på rean för 99 kronor.lycka.

Vad jag hittade på IKEA får ni se senare ikväll.


Dagens outfit

Bjuder på tre snabba bilder på dagens outfit innan jag måste rusa iväg, mamma står i hallen och väntar.






Kvällens sysselsättning





Jagf sysselsätter mig med att sätta nitar på olika kläder och fixa och trixa med mitt collage samtidigt som tankarna får springa iväg medans pappa eldar en brasa och mamma lagar mat, damn detta känns bra.
Imorgon blir det en sann Mor& dotter dag då mamma och jag drar Kalmar och bland annat IKEA för att mysa runt bara hon och jag.
Men innan det, Wallander!

Tell the world I'm coming home

Förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt fullt upp med att njuta av mitt lov. Just nu sitter jag äntligen hemma hos min mamma och pappa, det går inte förklara hur skönt det är! Dock känner jag mig ganska sliten sen igår.
Gårdagen som började som en myskväll och slutade med fyllekäk när det börjat ljusna.
Men efter en kväll av gratis dricka, en naken främling i trappuppgången och en bästa vän som valde att sova på min toalett kan jag konstatera att kvällen blev mer än lyckad och dra slutsatsen att ölspelet är ett farligt spel.
Vi hörs senare!

Det togs bara kort med min mobil igår och det är jag för lat för att föra över så därför bjussar jag på två gamla festbilder.




Söndag på en lördag?

Idag tar jag en typisk söndag på en lördag. En typisk söndag innehåller nagellack, fotbad och film. Senare ikväll blir det nog filmhäng här hemma hos mig och imorgon åker jag äntligen hem, som jag har längtat!

Idag när jag duschade använde jag för första gången min alla hjärtansdag present som jag fick av min syster. Det var ett mini-set av bodyshops nya doft Chocomania. Som man kanske förstår doftar den Choklad vilket jag tycker luktar riktigt gott. Dock börjar jag tycka det är jobbigt att hela jag lutkar choklad.
Något som jag också kan tipsa om är att inte smaka produkterna även om dom ser sjukt lockande ut, tvålsmaken sätter sig i munnen.


Fint besök

Det finns mycket positiva saker med att bo själv, en utav dem skedde precis. Man kan ju inte annat än njuta när det kommer snygga elektriker på besök!
Snart kommer Viola hem till mig och efter det dra vi oss upp mot Grand där vi träffar några andra från klassen för att sen dra hem till Janni. Det snackas B&J och pizza med dresscode mjukisbyxor. Kan nog inte bli mycket bättre.
Det snurrar mycket tankar i huvudet just idag efter ett ganska djupt samtal med mamma långt in på natten igår.
Men nu ska jag bara koppla av och fira sportlov!


Just chillin'


Dagens jag




Ja såhär ser jag ut idag, är totalkär i min jacka som jag fick i julklapp.
Nu är det bara en liten stund kvar av fotolektionen sen är det äntligen dags för ett välförtjänt lov.
Än så länge har vi bara kollat på en film på lektionen.
Dålig film= tankar som flyger iväg. Nu har jag iallfall skrivit en handlelista tills jag ska handla efter skolan.

Tredje dagen i rad

Ja kom hem för en stund sen efter att ha varit uppe på grand och ätit med mamma. Det var trejde dagen i rad som jag åt ute, kan inte minnas när det hände sist eller det har nog aldrig hänt.
Annars brukar jag laga mat själv varje kväll. Men jag är bara glad att jag slipper diska och får en mätt mage ändå.
Nu ska jag kolla på elsas värld och vänta på att mamma ska komma hem från bowlingen som hon är på just nu. Sen sover hon här, mysigt värre och skönt att slippa sova ensam.

Det blir kanske inga fler inlägg ikväll, vi får se


Nytt i garderoben




Detta var vad jag hittade på stan. Med tanke på att pastellfärger är vårens IT så tyckte jag skjortan passade bra. Med lite avklippta ärmar och nitar på det kommer den nog bli toppen.
Dessa två saker kostade tillsammans 60 kronor, kap eller vad?

Nu väntas yoga!

This is me today





Kom hem för bara en liten stund sen efter en runda på stan med härliga brudar. Dock var vi alla ganska trötta efter provskrivning i skolan. Jag hittade lite smått iallfall, bilder kommer senare idag.
Direkt när jag kom hem satte jag mig och klippte ur tidningarna igen, hehe kunde inte ens hålla fingrarna borta i morse när jag åt frukost.
Nu tror jag att jag ska tvätta bort sminket, hoppa i onepiecen och slänga på en film att halvsova till, det känns som det ända rätta när halsen demostrerar.

Låt inspirationen flöda

Kom precis hem ifrån en härlig stund med min pappa och min syster. Jag fick äntligen äta på condeco och det finns inget annat att säga än fy fan vad gott! 
Efter det gick vi hem till Sofie och spelade kort och bara mös.
Jag plockade även med mig en himla massa tidningar från henne så resten av kvällen blir det att med en sax låta inspirationen gå ut över dom. Jag tänker mig ett inspirationscollage. Onepiecen är självklart på för att toppa mysfaktorn, hoppas alla har en bra kväll!

 


Dagens val






Nu ska jag bädda ner mig bland plugg vi hörs senare ikväll!

Today I don't feel like doing anything

Just nu sitter jag i skolan och har rast, trött som fan efter en natt med ganska lite sömn tack vare att mina babes sov hos mig. Men mysigt vare.
Idag vet jag inte vad som händer riktigt, ska nog mest bara ta det lugnt och njuta utav stunden, tyvärr med lite plugg också. Jag kanske ska ta en runda på stan också, inspirationen är nämligen på topp just nu! Dock är inte plånboken detsamma.
Nu ska jag iallfall klara mig igenom min skoldag, vi hörs när jag kommit hem.

 
Glada tjejer som precis hade slutat nian.
Det är sjukt hur mycket allt redan har ändrats.


My Valentine 2012

Min önskan blev uppfylld. Det blev allahjärtansdagsdejt på Corners Café med mina brudar för att sedan prata bort en timme eller två men när vi märkte att personalen gärna ville stänga kände vi att det var dags att gå vidare.
Nu sitter vi och kollar på Top Model och planerar allt vi ska göra i sommar. Har en känsla av att denna somaren kommer slå på stort!

Min allahjärtansdag har varit en riktigt bra dag som har varit totalmysig och har firats med människor som betyder allra mest. Nu finns det bara en sak som kan göra det hela lite bättre men det är sånt man märker.


Mysdag med fina vänner

Idag är det tisdag vilket för mig betyder kort dag, andra kallar det allahjärtansdag. Själv ser jag det mer som en ovanligt mysig tisdag. Jag har väl aldrig riktigt firat alla hjärtansdag, inte sådär mysigt med en kille iallafall och man ska ju inte bryta traditioner! Denna dagen tillbringas iallafall med många fina vänner plus att jag slutade skolan redan kvart över elva.
Efter det blev det en lång gofika med mina fina brudar från klassen, eller dom fikade jag satt bara med.
Nu sitter jag här och väntar på att Sara och Emma ska sluta så jag kan fortsätta mysa vidare. Hoppas även på att få äta ute.


Vet att bilden är allt annat än i fokus, men har bråkat med kameran ett bra tag nu så det får sluta såhär.
Idag testade jag en ny sak som jag gått och klurat på i ett par dar, nämligen att lägga färgad ögonskugga som en eyeliner, vet inte riktigt vad jag tyckte om resultet men det är alltid kul att testa nya saker

Today I'm looking like this




Vem behöver en pojkvän, jag har min mamma

Nu har jag tvättat klart och ätit god mat. Jag har även kollat på Stylisterna, stoor kärlek till det programmet. Det är faktiskt bland annat pågrund av det som jag motiveras till skolan och som fick mig att inte ge upp när jag inte vad säker på vad jag ville. Det är nämligen precis dit jag vill komma, det är min stora dröm.

På tal om något annat ringde min mamma innan och sa att hon var utanför med en present till mig bara för att det är alla hjärtansdag imorgon, gullig mamma eller vad!?
Så nu ligger en present och väntar på mig tills imorgon.
Och just nu ligger jag här med tända ljus i hela lägenheten och bara myser.
Så ja, Vem fan behöver en pojkvän? Jag har min mamma.





Myys på hög nivå!


Tråkmåndag

Idag har det varit en såndär äkta jävla tråkmåndag, redan när jag vaknade av alarmet var jag beredd på det. Bra inställning? Man kan se det hur man vill.
Det som väntade mig när jag vaknade var tre timmar svenska, följt av tre timmar samhäll där vi hade ett oförberett prov på hela kapitlet! plus det lite mattestuga, man vill ju ha bra betyg hehe.
Som om det inte var nog så hade jag en tvättid som väntade på mig från klockan 5 till klockan 9 ikväll och det är där jag befinner mig nu, springandes mellan min lägenhet och tvättrummet i källaren.
Det kanske är dags att skaffa hiss trots allt?
Nu ska jag kolla till om laxen har tinat så blir det att laga mat, good mat ska det va en dag som denna.
Senare blir det att sjunka ner med plugg just bara för att försöka få allt tråkigt överstökat på en dag, bra inställning? Det skulle jag vilja påstå.


En fin bild jag hittade på min dator från tiderna då det bara var vi, vi och inga andra.
Nu har livet kommit emellan


Wallandermys

Har intagit soffmode efter en god middag, i min ensamhet hehe.
Just nu rullar Wallander på tvn och så ska det förbli fram tills jag somnar. Vi hörs mer imorgon


Det är skönt att faktiskt låta inspirationen och tankarna som finns där flöda ibland, utan att ens bry sig.


Vanlig söndag

Det blev inget festande igår och från min sida tyckte jag att det var riktigt skönt faktiskt, jag hade kul ändå. Vi var några tjejer här och hängde istället för att sedan dra ut och göra stan osäker höhö, vi satt på donken.
Idag har jag bara haft en chill dag som än så länge har bestått av en ordentlig storstädning. Det gäller att passa på när man känner för det.
Jag har också sminkat mig litegranna, bilder på det kommer kanske senare ikväll om jag orkar föra över dom.
Nu ska jag chilla vidare, ha det bra så länge

Cuz the party's in my head


Bilden säger det mesta, sitter och småtaggar inför kvällen. Hoppas verkligen på en kväll att minnas, eller ja minnas delar av den iallafall.
Blir nog ingen mer update idag så vi hörs imorgon

Ikväll ska det dansas gatan fram

Nu har jag äntligen tagit tag i designen till bloggen lite iallafall, mer kommer säkert till sen.
Som rubriken redan har avslöjat så vet man inte var kvällen kommer sluta. En sak är iallafall säker, det som sker det sker på vingliga ben!
Nu ska jag städa vidare efter gårdagens festligheter.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus