Outfit- Om och om igen



Idag snurrar det mer än vanligt i huvudet. Är arg, trött och förväntanfull, om det nu går ihop.
Idag lämnar jag staden för helgen och tankarna hoppas jag får stanna här. Ikväll är det jag och min mintuupucko mot världen. Hihi
Vi hörs senare, efter att jag packat ihop mina saker, sprungit till bussen (JA EMMA JAG SKA SPRINGA) och hamnat i Hensmåla.

Dagens val



Oj, här har det ekat tomt. Livet rullar på och snart är det äntligen helg igen. För första gången i mitt 17åriga liv har jag åkt på att bli skoltrött. Inte så bra tajming när läxorna rullar in.
Jag lägger allt åt sidan och tillbringar nätterna vaken istället. Dåligt val men så mycket roligare.
 
Under helgen ska jag se till att lägga upp alla de inlägg som legat och grott i mitt huvud alldeles för länge.

New in- The perfect pair of shoes.

 
Som jag har letat, som jag har svurit att dom inte finns och som jag har köpt liknande i hopp om att de ska vara dem. Nu står dom iallafall på min skohylla. De perfekta enkla pumpsen som ändå sticker ut lite.
Dock i en storlek för stor med vad gör det? Det är väl därför det finns sulor och ilägg?
Nu ska jag ge sängen en omgång så hörs vi imorgon.

Outfit- Massa snurr




 
Är något fel på blogg.se, går inte att blogga kommer bara upp en massa snack om en kossa som rymt.
Igår chillade jag till en början omkring med Sara och senare mot kvällen även Hilda.
Nu idag var det först skola efter det körskola och nu, i skrivande stund sitter jag här och tänker ut min handlelista. Om några minuter draggar jag ner till skolan igen. Franska står på schemat och efter det ska jag bege mig mot mataffären vilket ska bli skönt, kylskåpet ekar tomt!
 
Vi hörs senare, då ska ni få se mina allra nyaste babes!

Outfit- Back to this

 
Delar med mig av hur jag ser ut idag innan jag drar mig ner mot staden en snabbis, eller snarare sagt bara Gina tricot. Har spanat in en hel del fina saker därifrån. 
Drar nog en sväng in på Body Shop och hänger med min syster en stund. Har trots allt fått en värdecheck på 500 där. Hihi lycklig tjej.
Kanske ska jag även försöka ta mig an det där samtalet jag fasat för i flera år när jag ändå är pågång, mest bara för att.
Vi hörs iallafall senare!

En fin söndag.

Försöker ge mig på designen och varvar samtidigt med att skriva ut tankar i min bok och läsa litegrann.


Ung och dum

Gårdagen innebar klassfest, en klassisk vinfylla som senare övergick till bakfylla och en jädrans lång promenad innan jag tillslut somnade i en mysig famn. 
När jag vaknade fick kroppen bestämma vad dagen skulle innehålla. Det blev sängläge tills långt in på eftermiddagen(!!) och sedan hasa sig mot bussen för att landa här, i soffan hemma hos mina föräldrar och det är här ni finner mig under hela kvällen. Himla skönt efter att ha stressat sönder alldeles för länge.
Nu ska jag se till att fixa min design en gång för alla.
 
Igår fick min allra nyaste klänning åka på och vara med när allt blev flummigt och osäkert.

Outfit- Helgen är efterlängtad

 
Att det äntligen är helg är inget jag kan klaga på. Har målat naglarna och försökt svälja den svällande känslan och ätit mellanmål.
Nu ska jag dra en powernap och invänta kvällens festligheter!

.

Såg nu att allt är kaos och hamnar fel, den som kom på att man skulle ändra kodmallarna när blogg.se uppdaterades kan döööö! / En tjej som är trött på att krångla och vill ha hennes design som den ska vara nu nununu!

Outfit- Livet på en pinne.

 
Tror ni att jag satte mig och räknade matte ända tills nu eller? Nej, det kunde jag fetglömma, fastnade i att försöka fixa designen.
Nu sitter jag här och äter bränd blodpudding. Får väl skylla på att den ser bränd ut redan från början, men dränkt i keso så funkar det ändå.. även bestföredatumet på keson troligen gått ut för ett flertal dagar sen. Men detta är ändå livet på en pinne.. på en torsdag! Nu ska jag dra mig mot gymmet.

Jag lättar för att snart kunna flyga

Jag lekte rebell uppe på Grand och Emma köpte efter väldigt mycket om och extremt mycket men ett par skor. Jag åkte hem, åt pastasalladen från dagen innan framför massa gamla serier och det var väl där det bröt loss på riktigt, det som legat och skavt inom mig alldeles för länge. Kändes mest som att min insida ville klättra ut och det fanns inget stopp. 
Men med ögon svullna som pingisbollar var det bara till att sminka över känslorna och dra sig mot skolan när klockan ringde i morse. Just nu känner jag mig tom, och kanske är det just så jag ska känna, kanske är det borta nu. Det ända jag försöker tänka på är att efter regn kommer solsken och att efter ösregn borde det isånnafall komma sol i oändligt många dagar.
 
Nu ska jag bara räkna klart de sista mattetalen och sedan lägga upp dagens outfit. 
Och fresten vad tycker ni om min nya design?????? Hihi självklart är det inte den nya, kände bara hur det inte riktigt var läge att fixa med designen igår och gav upp ganska fort. Men ni vet väl att jag gillar mattor va?

Dagar som dessa.

Dagar som dessa orkar jag inte ens låtsas att insidan mår bra. Vill räcka mitt längsta finger åt världen, springa iväg och trilla ihop.. fem gånger om ungefär. 
Nu drar jag mig upp mot Grand och suckar över att pengar in växer på träd. Allt för att slippa träna.

New in

Några utav den senaste veckans fyndigheter.
Tunikan hittade jag för halva priset inne på Lindex och klockan lär vara från stenålderns början, hittade den i en låda hemma hos mina föräldrar och sönder har den redan gått.

Oh I will survive

Yeah dudes! 
Halvtimmen innan min körlektion kan jag inte räkna antalet gånger jag lovade mig själv att aldrig ta körkort. Men samlade iallafall ihop mig själv och mina nerver och traskade dit. Om det gick bra? Jag dog iallafall inte, och fick inte motorstopp heller för den delen, heja mig!
Min körlärare verkade dessutom läsa mig ganska bra. Han berättade att ju mer miljövänligare jag körde desto mer pengar skulle jag spara och desto mer skor skulle jag kunna köpa, är jag så förutsägbar?
Förövrigt är det 136 dagar tills dagen med stort D, score! 
Nu ska jag traska ner mot staden och träffa Emz och sedan Sara, vi hörs ikväll!
Dagen till ära bjussar jag på ruttna iphonebilder!
Ja, det var väl typ såhär jag kände mig innan jag gick, antar jag.

Outfit- Ett steg närmre.

Nu är även tisdag avcheckad i skolan. Fast känns inte speciellt ansträngande att sitta där tills elva och sen gå hem. Men taggad är jag iallafall. Av någon anledning kan jag knappt vänta på att komma igång med skolan och utmana mig själv igen.
På tal om att utmana, om en timme befinner jag mig i en bil med en okänd man och tar ännu ett steg mot körkortet och vuxenlivet. Nervöst.
 
Linnet jag har på mig idag har en gång i tiden varit en t-shirt med ett döskalletryck på framsidan. Finurlig som jag kände mig lät jag saxen gå lös. Var roligt ända fram tills jag hittade likadana på hm någon vecka senare. 

Precis som alltid, fast med lite mer motstånd.

Och där var disken avcheckad, nu relaxmode on! 
Har även under dagen insett att det är lite utav min otursdag idag. Kan nog antingen varit när jag låg och torkade hela golvet i tvättstugan för att tvättmaskinen inte fattar att vattnet ska vara I tvättmaskinen, när jag släpade runt min korg i mataffären eller när jag försökte bära två kassar och samtidigt visa min smsbiljett lite smidigt på bussen. Har nu lärt mig att det inte fungerar.
 
Men lite bra har jag också haft det idag. Har suttit och ritat lite outfits som snurrat i mitt huvud ett tag, kollat runt på hemsidor och blivit löjligt förälskad i alldeles för mycket och läst lite ur en modetidning. Ganska härligt om jag får säga det själv.
 
Har väl inte mycket till liv men kan inte låta bli att fundera över hur jag ska tolka tecknet jag fick när jag lagade mat. Jag tror nämligen stenhårt på att saker sker av en anledning.

Outfit- en helt vanlig måndag

 
Hihi busig flicka här ja. Blev varken Öland eller uppdatering i helgen, som jag ljuger.
Nu är det iallafall ny vecka och efter ett litet pyjamasparty och en himla massa snack med med Ida känns det ändå helt okej att skolan har börjat. Även om kroppen skriker efter att få slappna av. Jag som är van vid att vara själv har inte fått vara det på duktigt länge. Det känns konstigt. Som att kroppen inte riktigt känns bekväm. 
Så idag blir det att chilla så in i tusan. Dock är tvätten uppdelad i högar och handlelistan väntar på att bli medtagen till mataffären.
Vi hörs iallafall senare!
 

Dagens val- Stressa stressa stressa.

 
Idag har jag återigen blivit en skolflicka. Känns både bra och dåligt faktiskt. 
Har iallafall varit en underbar dag med fina vänner och nu sitter jag här efter att ha låtit mina kockkunskapr gått loss i köket och äter. 
Så fort jag är klar blir det packning för hela slanten sedan drar jag mig mot Emz och imorgon väntar ölandet. 
Kan.inte.få.nog.
Helgen innehåller även förhoppningsvis lite festligheter. Och om jag känner mig själv rätt är det här det sista ni hör av mig fram tills söndag. Men man ska aldrig säga aldrig.

Dagens outfit

 
Idag ville fötterna mina bära klackar. Borde jag lyssnat på dem? Absolut inte. Efter att jag nu använt dessa skor tre gånger ligger de på gränsen för att ha sagt sitt (hehe är nog bara för att jag hela sommaren spanat in ett par liknande fast snäppet vassare). Skorna bränner bokstavligt talat upp undersidan av foten.
Men hindrar det mig? Med en lakritsmilkshake i magen beger jag mig snart mot Grand! 

Stör mig även något otroligt på hur dålig kvalitén på bilderna blir på blogg.se. Men det ska inte få trycka ner mig för idag mår jag bra. Jävligt bra faktiskt.

Sista dagen i frihet.

Kvällen blev inte alls som den skulle.. eller blev den bara som den skulle vara egentligen? Bra blev den iallafall och ett perfekt slut på mitt sommarlov. Eller ja, det riktiga slutet väntar mig och mamma ikväll.
Firar den sista dagen genom att ta en morgonpromenad och slå till med en ordentlig gofrukost med en modetidning vid min sida. Bättre morgonstund finns det inte, även om detta var kring lunch.
Nu blir det chill på stan så hörs vi senare, med en outfit och lite sånt där allmänt kallprat.
 

När kroppen säger sitt.

Nu är jag på hemmaplan och allt är uppackat igen.
Ikväll skjuter jag planerna åt sidan och låter kroppen säga sitt. Det blir en kopp te, en bok och en film eller två i ännu ett desperat försök att bli frisk.
Blir nog även att slökolla runt på lite bloggar och hemsidor och låta tankarna springa iväg om jag känner mig själv rätt. Men det är såhär jag tycker om att ha det ibland, lugnt och skönt. Även om det inte är ofta jag tillåter mig det.
I tankarna befinner jag mig redan nu i en bil påväg upp till Grand Samarkand för en sista mysstund med min fina mamma, som jag har längtat!
Och innan det blir det den första milkshaken för iår på glasskungen med min syster, bättre sen än aldrig.
 
 
Och för er som inte visste det har en bit av mitt hår åkt av med hopp om att bilda en lång page. Om jag blev nöjd? Det vet jag faktiskt inte.

Packat och klart, nu bär det av

 
Japp, rubriken säger det mesta. 
Inom en halvtimme beger jag och mina bananlådor oss mot staden för skola, höst och nya äventyr! 
Kan knappt vänta tills jag äntligen får pusta ut på min vindsvåning och framför allt kan jag inte förklara hur mycket jag älskar det stället.
Vi hörs när jag är på hemmaplan!

Delar med mig av mitt liv.

På order av Ida delar jag nu även med mig av ett kvällsinlägg. Hon ville få reda på mer om mitt fabulösa liv och snäll som jag är delar jag mer än gärna med mig av det. 
Så wazzup? Inte så mycket för tillfället. Försöker packa men går inget vidare. Förbereder mig mentalt för att komma tillbaka till lägenheten. Just för stunden känns allt obeskrivligt bra och av någon anledning är jag sjukligt motiverad till allt. Jag är taggad, jag är inspirerad, jag är stark. Nu kör vi!
 
Tänkte även berätta lite mer om min sommar de kommande dagarna. Kan ju vara kul att läsa :) 
 
 
En bild tagen ur mitt fabulösa liv. Minst sagt otroligt vacker.

Packning vare här!

 
Som bilden redan visas pågår det packning för fullt för stunden. 
Hela dagen har jag tillbringat målandes på skolgatan i Tinge, duktig tjej! Nu väntas först grillat följt av kräftfiske, hoppas att ni får en härlig kväll!

Stolt svennebanan

Denna dagen har utan tvekan varit den slappaste på hela lovet och kan inte annat än älska det. Pengarna rullar in och jag slappnar av, en ganska bra kombo.
Har tidigare glömt att berätta att jag flera kvällar den senaste tiden suttit som klistrad framför tvn och följt den ända vettiga sporten i OS, handbollen.
Med ett silver i bagaget (låter inte jag som en sportkommentator nu???) kan jag i nuläget kalla mig för en stolt svennebanan!
 
Och någon gick verkligen in helhjärtat för att se Sverige ta sig till final. Emz_händigflicka.

Idag är det min dag.

Trots min förkylning så är det fan min idag idag. 
Efter bokläsning varvat med målning tog jag mig an det lilla utav min packning som var kvar och det var då det hände. Stunden som jag fantiserat om i flera veckors tid slog äntligen in, jag hittade mina förbannade nycklar! Och som pricken över i:et var det faktiskt inte jag som lagt dem där ens.
Som om det inte var nog fick jag för en stund sen syn på att det är de vänsterhäntas dag idag och det kan jag verkligen hålla med om. Idag är det min dag.
Nu ska jag rusa ut och måla det sista för dagen så att jag blir av med det!
 

Ibland tar det emot

Att vakna utav att man tror att ens sista stund är kommen och att man ska kvävas har för mig blivit en vana. Sedan jag var ute och festivalade på Emmaboda har en förkylning och framförallt halsont utan desslike valt att stanna i min kropp, i en kropp som har gått på fullvarv utan att ens tänka på att vila. Det får jag ta igen nu. Ingen glad tjej där inte.
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara chilla galet med Elsas hemlighet i mina händer och para pauuuza innan jag drar mig ut och tjänar sommarens sista pengar genom att måla.
 

Så snabbt, så bra, så underbart

Det där med uppdatering kanske inte riktigt är min starka sida trots att hjärtat ropar efter att få dela med sig av livet och allt vad det innebär.
De senaste dagarna har jag precis som väldigt många andra dagar denna sommaren tillbringat på Öland. Dock har jag och Emz pendlat över bron denna gång. Det har varit en riktigt rolig och även nykter helg vilket kändes minst sagt behövligt. Istället har vi stått och skrattar åt patetiska, fulla ungdomar och bara glidit omkring.
 
Idag har jag även påbörjat packningen inför min stora resa, att flytta tillbaka in till staden och min saknade lägenhet efter en sommar på landet.
Det ända som saknas just nu är mina nycklar som tydligen levt loppan i sommar och försvunnit. 
Vi hörs mer imorgon finisar!
 
Bjuder på några outfits från de senaste veckorna. De svarta pumpsen ser inte så mycket ut för världen men får ont i fötterna av att bara kolla på dom, ett par nya står på min lista!
 

Just chillin'

Vad är jag för dålig människa som säger att jag är tillbaka och sen langar dissen dagen efter? 
Hade fullt upp igår. Vaknade upp i min vindsvåning men var dock tvungen att lämna den ganska fort. Ölandet väntade och efter det Kalmar stadsfest med Emz, hennes nya ballare namn.
 
Idag har vi vandrat runt i Modehuset och kommit fram till att det inte hade skadat med lite mer pengar i plånboken. 
Vi drog slutsatsen att pengar verkligen är något man mår dåligt över.. och för min del skor. Hittade några par som mer än gärna skulle få flytta in hos mig och göra så att jag känner mig mindre ensam. 
När jag kommer tillbaka till lägenheten blir det att rensa ut bland skorna dirr för att göra plats för nya! 
 
Just nu sitter vi och taggar inför handbollen ikväll, det missar ni väl inte? 
 
 
Jag och mina pingla på vårt härliga Öland.
 
 

Back to life

Hey you, remember me?
Under flera veckor har mitt hjärta skrikit efter att få dela med sig av allt som händer men kroppen har kämpat emot. Jag har varken haft tid eller ork.
Det svider inombords att jag inte har delat med mig utav en av de bästa somrarna någonsin. Men det hindrar väl inte mig ifrån att göra det i efterhand?
Så vad har hänt i mitt otroligt händelserika liv?
Jo, under bara de senaste veckorna har jag hunnit med att festivala gärnet på emmaboda, bli sjuk, leva livet på Öland, träffat på personer man aldrig trodde att man skulle se igen, haft tårtkrig, badat nakenbad och såklart umgåtts med fina människor.
Det var bara lite av mitt sommarlov det och mera ska det bli.
 
Känns förbannat bra att vara tillbaka, sittandes i min saknade vindsvåning och skriva om allt och inget vill jag lova. Det har kliat i skrivfingrarna som aldrig förr.
 
Bjussar på en bilder som dykt upp på facebook under de senaste veckorna i brist på andra bilder på denna alldeles för gamla datorn.
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus